Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Metodą prób i błędów udało mi się przerobić zajebisty sprzęt. Plastikowe sztuki za 7zł nie nadawały się za bardzo, ale udało mi się nabyć replikę beretty naciąganej na sprężynie tak samo, jak w tamtych plastikach. Metalowy korpus, stalowy cylinderek i porządne wykonanie pozwalało przerobić pistolet na zajebistą sadolową zabawkę Nie pamiętam dokładnie, ale brałem sprężynkę z tarczy sprzegłowej poloneza chyba, dopasowywałem do cylinderka, lekka przeróbka samego cylinderka...
Kulki plastikowe rozpryskiwały się o ścianę w drobny mak, plastikowe butelki szatkowało na kawałki, dało radę odstrzelić szyjki butelek. Metalowe kulki robiły lepszy rozpierdol. Trochę ciężko było to naciągnąć, ale efekt był zajebisty.
Jeszcze nie wiedzieliśmy, że Tusk Nam wszystkim życie spierdoli,
Ja jako młody, zdolny obiecujący sadol doskonale pamiętam przeróbki pistoletów na kulki.
Metodą prób i błędów udało mi się przerobić zajebisty sprzęt. Plastikowe sztuki za 7zł nie nadawały się za bardzo, ale udało mi się nabyć replikę beretty naciąganej na sprężynie tak samo, jak w tamtych plastikach. Metalowy korpus, stalowy cylinderek i porządne wykonanie pozwalało przerobić pistolet na zajebistą sadolową zabawkę Nie pamiętam dokładnie, ale brałem sprężynkę z tarczy sprzegłowej poloneza chyba, dopasowywałem do cylinderka, lekka przeróbka samego cylinderka...
Kulki plastikowe rozpryskiwały się o ścianę w drobny mak, plastikowe butelki szatkowało na kawałki, dało radę odstrzelić szyjki butelek. Metalowe kulki robiły lepszy rozpierdol. Trochę ciężko było to naciągnąć, ale efekt był zajebisty.
Prawda, plastikowa Beretta miała moc, ale zamiast zmieniać sprzęt, mogłeś zmienić amunicję. Kulki łożyskowe z rowerów świetnie się nadawały. Niestety, towar deficytowy.
w dupie mam czy regulamin uwzględnia tego typu linkowanie.
kupujcie samoloty póki aukcja trwa, ja wziąłem 12szt przed chwilą z sentymentu
dzięki geje i chujozaury !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów