📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Hardistic napisał/a:
Tak kurwełe, gimbusy tego nie wiedzą.
Wspomnienia...
dziwne, jakoś pamiętam.
Płacze ze wzruszenia!!!!! Trzymam kilka z tych, już teraz, pamiątek dla moich dzieciaków
soadfan napisał/a:
FLAJING GLAJDERS KURWAAAA!!!!1JEDEN
To była genialna zabawka
Aż się zalogowałem, żeby podzielić się szczęściem. Można je spotkać w niektórych sklepach modelarskich.
W Warszawie można je np. dostać u bardzo sympatycznej pani w sklepie znajdującym się w centrum handlowym przy metrze Natolin. Nie chciało mi się szukać, ale może da się zamówić na ich stronie: chematic . com . pl
Nie powiem, serce zabiło mi szybciej, gdy zobaczyłem je przy kasie.
Aaaj sie kurwa wzruszyłem
Pociekły mi łzy z oczu, ja pierdole harda oglądam i nic, a tutaj kurwa jak dziecko xD
U nas już nie ma Chio, ale są na Zachodzie, jak byłem tydzień w Szwajcarii w tym roku, to codziennie wcinałem . Niezapomniany smak - paprykowe.
Plus lody pałki, 30 groszy:
U nas już nie ma Chio, ale są na Zachodzie, jak byłem tydzień w Szwajcarii w tym roku, to codziennie wcinałem . Niezapomniany smak - paprykowe.
Apropo chipsów...
Te to były dopiero zajebiste!
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Te to były dopiero zajebiste!
To dopiero były stare, dobre czasy. Zaś te gry to były prawdziwe klasyki!
Tych autek burago to pamiętam, że miałem od zajebania Tak samo z metalowymi tazosami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów