📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierre_Dolec napisał/a:
On chciał zanurkować w tej szklance czy o c🤬j chodzi?
Redbulla przedawkował.
moze jestem skaroswiecki i inaczej wychowany, ale przyjaciol powinno sie od takich akcji odsuwac, nie motywowac. po takim czyms poznajesz, ze to znajomi na pokaz, nie dobre ziomeczki. za swoich czasow tez sie dobrze pilo, balowalo i robilo glupie rzeczy, ale w dobrym gronie kazdy na drugiego uwazal. tyle, ze wtedy nie bylo telefonow i sriktoka...
Riikko napisał/a:
moze jestem skaroswiecki i inaczej wychowany, ale przyjaciol powinno sie od takich akcji odsuwac, nie motywowac. po takim czyms poznajesz, ze to znajomi na pokaz, nie dobre ziomeczki. za swoich czasow tez sie dobrze pilo, balowalo i robilo glupie rzeczy, ale w dobrym gronie kazdy na drugiego uwazal. tyle, ze wtedy nie bylo telefonow i sriktoka...
To samo pomyślałem
Jak takim zjebom udaje się tyle lat przeżyć? Pierwszy raz się napił czy co?

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
SlimShady napisał/a:
Jak takim zjebom udaje się tyle lat przeżyć? Pierwszy raz się napił czy co?
Jeszcze ze dwie imprezy i będziemy oglądać filmik jak "koledzy" go z asfaltu szufelkami zbierają do kupy

Pierre_Dolec napisał/a:
On chciał zanurkować w tej szklance czy o c🤬j chodzi?
Jak w kreskówce
ja p🤬lę, odegranie tego "powiedzenia" (?) a zwłaszcza poświęcenie głównego aktora skradło mi serce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie