📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej jebniety jest macior czy jarek?
boogiehash napisał/a:
Maciar jest chorym psychicznie kryptopedałem, tak jak i Kaczor, ale Kaczor jest zniewieściały i po prostu głupi, a Maciar perfidny i wie co robi, żeby doić społeczeństwo
darek1234 napisał/a:
Maciar jest chorym psychicznie kryptopedałem, tak jak i Kaczor, ale Kaczor jest zniewieściały i po prostu głupi, a Maciar perfidny i wie co robi, żeby doić społeczeństwo
Dziękujemy za głęboką analizę sceny politycznej i prosimy o więcej. Nadajesz się na politologa.
darek1234 napisał/a:
A misiu i janniger to ich seksualne zabawki, które przekazują sobie z rąk do rąk zbijając przy tym piątki.
boogiehash napisał/a:
Macior jak rozmówcy wcześniej wspomnieli jest jebnięty psychicznie, natomiast Kaczor jest cudownie wyszkolonym dzieckiem do kontrolowania innych ludzi, napewno na niejednego haka na każdego z "podwładnych" mu ministrów, dla mnie ten niski karzeł jest niespełnionym miłośnie pedałem (gejów nie obrażam bo geje mają przynajmniej honor i przede wszystkim żadnej grupie nie narzucają swoich poglądów ani przekonań, ten knydel jak to było powiedziane w teczce busia został wykiwany pewnie przez kolesia którego darzył uczuciem, teraz się mści w myśl teori, WY mnie nie szanujecie to ja sprawie że całe społeczeństwo nie będzie wasz szanowało
człowiek z wielkim ego którego nie może pojąć ani jego biuro, ani dom, ośmiesza się na kązdym jednym spotkaniu i nic sobie z tego nie robi
a najgorsze jest to że podzielił społeczeństwo tak jak nikt wcześniej tego nie umiał i nawet jeżeli wkońcu byśmy sięobudzili, powstali i w grupie skierowali siłę ku niemu, on w takich jak my ma opór który stanąłby przeciwko nam
przestańcie pierdolić, najbardziej mnie wkurwia to, ze kaczka leży na wawelu,
z niego taki król jak ze mnie hrabia
ogólnie kraj mógłby być piękny i bogaty oraz silny gdyby nie tyle przejebanej kasy
ale to lepiej sie nachapać:
- zaorane schorny cywilne
- wojskowość nie rozwijana przez lata, jakieś przetargi anulowane, uklady, teraz w czarnej dupie licza na wuja sama i kupuja co sie da
- miliardy kasy przejebanej, wybory, elektrownie, rydzyka inne fundusze a najlepsze to sadownictwo, tworzenie posad instytucji by sie nachapac
- skłóceni ze wszystkimi prawie na świecie, unia jest be... zła
ale jak co dawajcie bo sie nam nalezy, chcieli miec kolegow wegrow i huja wyszlo
-rozdawnictwo od lat ziemi polskiej oraz firm. ciagle przepierdalanie kasy, pensje pensyjki posady uklady
- krótkowzroczność inwestycyjna, chociaz przekop wyszedl ale z weglem zjebali
na dlugie lata, tylko na huj w tym interes by wegla nie bylo?? niemcom ?
- ktory tak kase przepierdala, moze szedz, norwegowie, co daja nam ?
- 13 i 14 po podwyzki emerotym juz wjebala inflacja
a ja zapytam kiedy dostane dofiansowanie do nowego auta elektryka ??
cale zycie czlowiek buli a tu jak krew w piach
z niego taki król jak ze mnie hrabia
ogólnie kraj mógłby być piękny i bogaty oraz silny gdyby nie tyle przejebanej kasy
ale to lepiej sie nachapać:
- zaorane schorny cywilne
- wojskowość nie rozwijana przez lata, jakieś przetargi anulowane, uklady, teraz w czarnej dupie licza na wuja sama i kupuja co sie da
- miliardy kasy przejebanej, wybory, elektrownie, rydzyka inne fundusze a najlepsze to sadownictwo, tworzenie posad instytucji by sie nachapac
- skłóceni ze wszystkimi prawie na świecie, unia jest be... zła
ale jak co dawajcie bo sie nam nalezy, chcieli miec kolegow wegrow i huja wyszlo
-rozdawnictwo od lat ziemi polskiej oraz firm. ciagle przepierdalanie kasy, pensje pensyjki posady uklady
- krótkowzroczność inwestycyjna, chociaz przekop wyszedl ale z weglem zjebali
na dlugie lata, tylko na huj w tym interes by wegla nie bylo?? niemcom ?
- ktory tak kase przepierdala, moze szedz, norwegowie, co daja nam ?
- 13 i 14 po podwyzki emerotym juz wjebala inflacja
a ja zapytam kiedy dostane dofiansowanie do nowego auta elektryka ??
cale zycie czlowiek buli a tu jak krew w piach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów