Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo dla syna ze mu nie przyjebał ja bym tyle nie wytrzymał gdybym był w takiej sytuacji
Przyjebać to sobie możesz pajacu jebany głową w ścianę , ojca ma się jednego i trzeba go szanować , nie ważne jaki by był.
nie wyobrażam sobie nigdy w życiu jak można zrobić coś takiego własnemu ojcu
Pewnie dlatego że masz 13 lat i jeszcze mało rozumiesz.
Patrząc na 1-szy filmik już bierze mnie wkurw , widać że ojciec urobiony życiem zapierdalał całe życie żeby mieć kawałek swojej ziemi i do tego wychował takiego bydlaka , aż mi się serce kraja :/ , nie wyobrażam sobie nigdy w życiu jak można zrobić coś takiego własnemu ojcu , jebany frajer ! chętnie tą sztachete wsadził bym mu w dupe cwelowi pierdolonemu , na pohybel skurwielom !
A to nie jest jej ojciec? A ten koleś to zięć?
Przyjebać to sobie możesz pajacu jebany głową w ścianę , ojca ma się jednego i trzeba go szanować , nie ważne jaki by był.
Ta, chuja tam. Ojca nie ma za co szanować. Dawców spermy też mają dzieciaki szanować? Szanuje się tatę a nie ojca, ale na bycie tatą to trzeba zasłużyć. Fritzla też mają córki szanować? Jednego mają. Całe życie zapierdalał, żeby piwnicę taką wypasioną postawić. Szacunek się należy.
Nawet jeśli byłby jebanym alkusem, który znęca się nad rodziną? Bo tacy jedynie zasługują na to, żeby im poderżnąć gardło a zwłoki wypierdolić do lasu.
A to nie jest jej ojciec? A ten koleś to zięć?
Ta, chuja tam. Ojca nie ma za co szanować. Dawców spermy też mają dzieciaki szanować? Szanuje się tatę a nie ojca, ale na bycie tatą to trzeba zasłużyć. Fritzla też mają córki szanować? Jednego mają. Całe życie zapierdalał, żeby piwnicę taką wypasioną postawić. Szacunek się należy.
On to chociaż piwnicę postawił, a mógł na łańcuchu trzymać! Ojca trzeba szanować!
A tak serio, z takimi "tatusiami" to do dziekanki albo pod ścianę, zależy jak bardzo jest źle...
Po 1 Facet był bity przez własnego ojca itd , koleś nie chce swojego ojca przez to znać . a co ja będę wam mówił wszystko było w programie "UWAGA"
tutaj macie reportaż :
uwaga.tvn.pl/63085,news,,bez_porozumienia,reportaz.html
Jeżeli tak chcesz "wychowywać starego" to współczuję. Poza tym mógł byś umieścić więcej informacji na temat całej sytuacji. Dokładnie kto, z kim, dlaczego, o co i po co ponieważ takie informacje są bardzo istotne. A wstawienie kilku filmików i dodanie głupiego opisu który twoim zdaniem miał być śmieszny, jest po prostu żenujące.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów