18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Z cyklu poradnik dla SADYSTY
P................A • 2013-01-16, 20:58
Jak wychować swojego starego.

Wjeżdżają pałuty

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................r 2013-01-17, 0:28
Lubie taki filmy na sadisticu
Zgłoś
NealCaffrey 2013-01-17, 0:31
To chyba musi być bardzo długa historia jeśli reportaże są nawet z 1994 roku.
youtube.com/user/andrzejkardach/videos?view=0

Cytat:

Konflikt w tej rodzinie jest bardzo zakorzeniony i trudny do rozwiązania. Myślę, że ważne jest to, co się zadziało u nich kiedyś dawno. Syn był w wieku szkolnym, kiedy coś zaczęło się nie tak układać – mówi Agnieszka Abramczyk, strefamediacji.pl.

Okazuje się, że od najmłodszych lat Andrzej był kartą przetargową między ojcem a matką. Ojciec przetrzymywał chłopca, kiedy podczas sprawy rozwodowej doszło do sporów między małżonkami. W internecie odnaleźliśmy reportaż telewizyjny sprzed prawie 20 lat.

- Tak wyglądało całe życie – kłamanie, podstawianie fałszywych świadków. Wtedy miałem pięć, sześć lat. Nie sądzę, żebym wiedział, co się dzieje – mówi Andrzej Kardach.

- 12 lat byłem przez niego bity. Wyprowadziłem się, kiedy on przyszedł do mnie do pokoju i chciał mnie bić. Oddałem mu tak, że wpadł w drewno. Stałem się silniejszy. Przez 12 lat musiałem z nim mieszkać. Każde powiedzenie, że chcę jechać do mamy, kończyło się biciem. Miałem zakaz kontaktowania się z siostrą, mamą, babcią – wspomina Andrzej Kardach
Zródło

Zgłoś
p................0 2013-01-17, 0:36 1
Czy tylko mnie wkurwia kobieta, kręcąca materiał?
Zgłoś
Mr.Bungle 2013-01-17, 0:36
Straszna patolnia normalnie dramat. Dobrze, że dziadkowi serducho nie wyskoczyło, bo niewiele brakowało. Bosze ... nie jestem w stanie pojąć takich akcji ryjących beret. Dobrze, że u mnie wszyscy normalni
Zgłoś
Mykolla 2013-01-17, 0:39
K.... nagrać takie gówno to jedno, ale na cholerę wrzucać to na tube etc.
Patologia straszna, parę takich filmików od naszych lokalnych Tarantino i już pierdolą potem, że wieś tak wygląda, że ludzie tylko się napierdalają między sobą. Szkoda mi bohaterów tej serii filmów.
Zgłoś
maniek423 2013-01-17, 0:47 19
Jakbyś żył w takiej rodzinie jak ja, zrozumiałbyś że posunął byś się do takich działań...
Mój ojciec był wstanie wpierdolić mi za to że miałem 3 anie 4... ale gdy były już te 4 to dostawałem wpierdol za to że nie były to jednak 5... wracałem o minute za późno do domu, albo miałem mokre nogawki od spodni bo padał deszcz/śnieg. Bił mnie i moich braci, tak samo jak i Moją Mamę. Któregoś dnia brat nie wytrzymał i go podbił. Za każdym razem gdy dzwoniliśmy po ten chujowy organ nazywany policją, on dzwonił i twierdził że jest ofiarą przemocy. Po każdej takiej interwencji chuja policja robiła. Matka w końcu wzięła sprawy w swoje ręce i złożyła papiery rozwodowe etc. Trafił do więzienia na 3lata. 3lata po 12latach terroru... od jakichś 5lat nie utrzymuje kontaktu z tym ścierwem i nie czuje do siebie odrazy nazywając tak własnego ojca. Nie doświadczyłeś tego więc nie wiesz o czym mówisz.
Zgłoś
mandel9 2013-01-17, 0:49
Kurwa dziasza sobie mieszka to niech sobie mieszka jak by skurwysyn sam na górę nie mógł pójść
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2013-01-17, 0:50
Jebać powody zajścia...dla mnie ważne jest to, kto tej dupie dał "nagrywacz" do łapy! Baba zawsze musi coś spierdolić w ciekawym filmie! A to krzyki, a to odciąganie napierdalających się gości, a to nagrywacz chujowo trzymany....reasumując, D o .. G a r ó w .. n a .. j e d n y m .. p r z e s z c z e p i e ! (oczywiście ładne panie nie muszą )
Zgłoś
ritu4l 2013-01-17, 0:50 4
Barany co się litują nad tym starym skurwysynem, który powinien już dawno wisieć na stryczku albo się nie rodzić w ogóle, oglądać reportaż Uwagi.
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2013-01-17, 0:55
torento napisał/a:

Barany co się litują nad tym starym skurwysynem, który powinien już dawno wisieć na stryczku albo się nie rodzić w ogóle, oglądać reportaż Uwagi.

Jebać ITI
Zgłoś
Wiochmen 2013-01-17, 1:00
fajne psy,widac ze wierne

stary z mlodym sie napierdala to one tez
Zgłoś
S................n 2013-01-17, 1:00 1
RevolutionGFX napisał/a:

"Z cyklu poradnik dla SADYSTY
Jak wychować swojego starego. "

Tak byś urządził własnego tate? Należy ci sie kur*a wielki chuj w dupe i ocet w oczy...

Mój ojciec zawsze mawia:

Jak będę taki jak moi rodzice, to oddaj mnie do domu starości...
Zgłoś
Mr.Bungle 2013-01-17, 1:02 1
maniek423 - masz chociaż piwko ode mnie - szczerze współczuję porytego dzieciństwa. Mój serdeczny kolega miał taką akcje jak Ty i popadł w alkoholizm, a po najebaniu się odpierdalało mu tak samo, takie błędne koło ...
Zgłoś
tepad.no 2013-01-17, 1:06
Akurat posrednio mam doswiadczenie z ojcami napierdalajacymi rodzine i napisze jedno: jesli juz ktos jest nerwowy i ma problem z opanowaniem emocji to niech idzie do armii albo na gornika a nie zaklada rodzine!

Za jego dziecmi traumatyczne przezycia z najmlodszych lat beda ciagnac sie ich cale smutne zycie i czesto przechodza na nastepne pokolenia.

I jak najbardziej, jesli ojciec lub matka zafunduje patologiczne dziecinstwo swojemu dziecku to dziecko w 100% ma prawo zafundowac ojcu lub matce patologiczna starosc. Tym bardziej, jesli rodzic na starosc nie chce sie zmienic.
Zgłoś
cornishon69 2013-01-17, 1:12
A w którym momencie wynika ze to jego ojciec?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem