Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
youtube.com/user/andrzejkardach/videos?view=0
Konflikt w tej rodzinie jest bardzo zakorzeniony i trudny do rozwiązania. Myślę, że ważne jest to, co się zadziało u nich kiedyś dawno. Syn był w wieku szkolnym, kiedy coś zaczęło się nie tak układać – mówi Agnieszka Abramczyk, strefamediacji.pl.
Okazuje się, że od najmłodszych lat Andrzej był kartą przetargową między ojcem a matką. Ojciec przetrzymywał chłopca, kiedy podczas sprawy rozwodowej doszło do sporów między małżonkami. W internecie odnaleźliśmy reportaż telewizyjny sprzed prawie 20 lat.
- Tak wyglądało całe życie – kłamanie, podstawianie fałszywych świadków. Wtedy miałem pięć, sześć lat. Nie sądzę, żebym wiedział, co się dzieje – mówi Andrzej Kardach.
- 12 lat byłem przez niego bity. Wyprowadziłem się, kiedy on przyszedł do mnie do pokoju i chciał mnie bić. Oddałem mu tak, że wpadł w drewno. Stałem się silniejszy. Przez 12 lat musiałem z nim mieszkać. Każde powiedzenie, że chcę jechać do mamy, kończyło się biciem. Miałem zakaz kontaktowania się z siostrą, mamą, babcią – wspomina Andrzej Kardach
Zródło
Patologia straszna, parę takich filmików od naszych lokalnych Tarantino i już pierdolą potem, że wieś tak wygląda, że ludzie tylko się napierdalają między sobą. Szkoda mi bohaterów tej serii filmów.
Mój ojciec był wstanie wpierdolić mi za to że miałem 3 anie 4... ale gdy były już te 4 to dostawałem wpierdol za to że nie były to jednak 5... wracałem o minute za późno do domu, albo miałem mokre nogawki od spodni bo padał deszcz/śnieg. Bił mnie i moich braci, tak samo jak i Moją Mamę. Któregoś dnia brat nie wytrzymał i go podbił. Za każdym razem gdy dzwoniliśmy po ten chujowy organ nazywany policją, on dzwonił i twierdził że jest ofiarą przemocy. Po każdej takiej interwencji chuja policja robiła. Matka w końcu wzięła sprawy w swoje ręce i złożyła papiery rozwodowe etc. Trafił do więzienia na 3lata. 3lata po 12latach terroru... od jakichś 5lat nie utrzymuje kontaktu z tym ścierwem i nie czuje do siebie odrazy nazywając tak własnego ojca. Nie doświadczyłeś tego więc nie wiesz o czym mówisz.
Barany co się litują nad tym starym skurwysynem, który powinien już dawno wisieć na stryczku albo się nie rodzić w ogóle, oglądać reportaż Uwagi.
Jebać ITI
"Z cyklu poradnik dla SADYSTY
Jak wychować swojego starego. "
Tak byś urządził własnego tate? Należy ci sie kur*a wielki chuj w dupe i ocet w oczy...
Mój ojciec zawsze mawia:
Jak będę taki jak moi rodzice, to oddaj mnie do domu starości...
Za jego dziecmi traumatyczne przezycia z najmlodszych lat beda ciagnac sie ich cale smutne zycie i czesto przechodza na nastepne pokolenia.
I jak najbardziej, jesli ojciec lub matka zafunduje patologiczne dziecinstwo swojemu dziecku to dziecko w 100% ma prawo zafundowac ojcu lub matce patologiczna starosc. Tym bardziej, jesli rodzic na starosc nie chce sie zmienic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów