📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już taka zagorzała dyskusja o ojcach to widzę że kochani synkowie nie rozumieją pewnych rzeczy bo sie z nimi nie spotkali i chwała im za to i to szanuje ale niech sie nie wypowiadają że jak tak można ojca trzeba szanować itp itd TDI może wy nie wiecie jak to jest kiedy was własny ojciec was uderzy i powie to i owo wtedy światopogląd się zmienia bo to właśnie OJCIEC was w pewien sposób zdradza i w pewnym momencie uważacie że nie chcecie mieć z nim nic wspólnego i lepiej wam będzie bez niego . Więc skończcie pierdolić bo to ciężki temat .
RevolutionGFX napisał/a:
"Z cyklu poradnik dla SADYSTY
Jak wychować swojego starego. "
Tak byś urządził własnego tate? Należy ci sie kur*a wielki chuj w dupe i ocet w oczy...
Zajebiście wypowiadać się na temat, gdzie materiały podsunięte pod nos i niby sam wydedukowałeś co tu jest słuszne.
<mimowolnie pomyślałem o TVN'ie > Zainteresuj się tematem i wypowiedz się jeszcze raz, bo wątpie, że ta wypowiedź jest w pełni świadoma.
Co do tematu, niech stare ścierwo ginie, brawo dla gościa, że nie dał się zniszczyć patałachowi.
I bardzo dobrze sprawa się rozwiązła. Widać ze facet oczytany i spokojny. Nie chce sobie problemow narobić przez starego wariata i ignoruje go. A swoja droga nie rozumiem ludzi którzy starego bronią. Po pierwsze należy mu się a po drugie ta strona to SADISTIC! tutaj wszystkie patologie społeczne są na porządku dziennym. Jeśli czarny humor oraz poniżanie wszelkich mniejszości etnicznych, narodowych, inwalidów, rudych, grubych itp was nie bawią to wypierdalać do Palikota walczyć o równe prawa oraz kobiecość Anny G. Dziękuje, dobranoc.
Powiem tak że na starość ludziom zaczyna odpierdalać i to nawet bardziej niż na filmiku. Różne połączenia agresji i zaniku pamięci to poprostu męka i wielki sprawdzian dla młodych którzy ,,wychowują'' starszych
Poza tym koleś bardziej mi pasuje na zięcia niż syna
Poza tym koleś bardziej mi pasuje na zięcia niż syna
Czlowiek starszy, moze lekko niezrownowazony, jak to bywa ze starszymi ludzmi - to nie jego wina. W takich przypadkach pozostaje mu tylko i wylacznie opieka i milosc rodziny. A on tego nie dostanie, za to zostana mu wyniesione rzeczy z domu (wraz z drzwiami) przez jego je**nego synalka, wiesniaka i prostaka, ktory wyuczyl sie tekstow z programow telewizyjnych: "Mam prawo, Panie Danielewski", "Przepusc go, on ma prawo sie poruszac"... Zenada. Szkoda ze nie widac tej jego laski, chociaz po samym glosie i odpowiedziach na pytania wiesniaka mozna wywnioskowac ze level buractwa ma rowny lub nawet wyzszy niz jej facet.
Nie wazne CO robil ten jego ojciec, chcial go bic, chcial go wyrzucic z domu, chcial mu zgwalcic zone - nie wiem, nie wnikam, bo bez wzgledu na to czego sie dowiem mam tylko jedno zdanie: starszy czlowiek, moze chory umyslowo nie panuje nad niczym, nawet nad soba, potrzebna jest mu opieka, a nie wp***dol, bo on sie nie otrzasnie.
Przepraszam, nie mam polskich znakow; nie, dziekuje, nie bede sobie ich kopiowal;
Pozdrawiam, Maciej
Nie wazne CO robil ten jego ojciec, chcial go bic, chcial go wyrzucic z domu, chcial mu zgwalcic zone - nie wiem, nie wnikam, bo bez wzgledu na to czego sie dowiem mam tylko jedno zdanie: starszy czlowiek, moze chory umyslowo nie panuje nad niczym, nawet nad soba, potrzebna jest mu opieka, a nie wp***dol, bo on sie nie otrzasnie.
Przepraszam, nie mam polskich znakow; nie, dziekuje, nie bede sobie ich kopiowal;
Pozdrawiam, Maciej
Kurwa przecież to widać na pierwszy rzut oka że ten stary to jakiś pojebany jest. Koleszka ma racje, ma rachunki to bierze co jego a taki stary kiep mu afery kręci. Psy też wiadomo, brawurowa akcja. Typ mówi że to jego a Ci nie wiedzą co zrobić. Kurwa w jakim ja kraju żyje
Jaki on znowu ojciec? Przecież ten młody cały czas do niego mówi per "Pan".
zmień ten opis bo wprowadzasz ludzi w błąd.
Bluza POKEMON! ale za takie zachowanie chuj w dupę temu młodemu za takie traktowanie chociażby starszej osoby
Wiadomo, że pośmiać się ZAWSZE można, ale przykra sytuacja.
ALe niektórzy z Was pierdolą, tak jak ojciec nie ma prawa bić dzieci, tak syn ojca, ale jak ten pierwszy zaczyna, to nie widze przeszkód, żeby mu wybić z łba rękoczyny.... rękoczynami, bo do starego sklerotyka raczej argumenty słowne nie dojdą
Szacunek do ojca... w dzisiejszych czasach? Jeżeli mu się należy to rozumiem, ale nie wiecie co ten stary cap robił przez całe życie. Sam swojego starego bym tak potraktował, nawet gorzej, po tym do czego się posunął. Więc nie piszcie o tym, że szacunek trzeba mieć zawsze do ojca argumentując "bo to ojciec"... gówno prawda i tyle w temacie
Ja swojego menela napierdalam aż trzeszczy.Chuj w dupę takim kurwom...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów