sama słodycz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
"ooooooooooooooo..."
"mmmmmmmmmmmm..."
"mmmmmmmmmmmm..."
Piesek fajny ale te sierściuchy? Ja nie rozumiem jak można hodować sobie miauczącą wycieraczkę. Kot to jest jeden wiekli szkodnik, miauczy o 3 w nocy, drapie drzwi (może wydrapać dziurę), sika po dywanach i przynosi zdechłe myszy pod drzwi. A jak przyjdzie do jedzenia to wybrzydza filet mignon średnio wysmażony. Jedyne gdzie widze zastosowanie to w stodole na wsi albo wycieraczka.
wygladaja na zdrowo zjarane:)
też sądzę że najarały sie w trzy dupy
Mój wcale nie miauczy o 3 w nocy tylko zrzuca wszystko z biurka. Nie drawie drzwi, ale obgryza kartony, jeśli jakichś będzie obok. Nie sika na dywan, bo ma kuwetę. Nie przynosi martwych myszy, tylko żywe, ostatnio żywe żaby ze stawu sąsiadowi wyławia. Ale fakt, faktem, wybrzydza czasami... Ale poza tym jest zajebisty, gdyby nie to, że mam całe ręce i nogi wiecznie pocięte i masę blizn...
Mój wcale nie miauczy o 3 w nocy tylko zrzuca wszystko z biurka. Nie drawie drzwi, ale obgryza kartony, jeśli jakichś będzie obok. Nie sika na dywan, bo ma kuwetę. Nie przynosi martwych myszy, tylko żywe, ostatnio żywe żaby ze stawu sąsiadowi wyławia. Ale fakt, faktem, wybrzydza czasami... Ale poza tym jest zajebisty, gdyby nie to, że mam całe ręce i nogi wiecznie pocięte i masę blizn...
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Super moja córka zaczyna lubić sadistica...
a tam pierdolenie, od czasu do czasu mozna sobie popatrzec na takie slodkosci. ile mozna napierdalac wyciete macice na hardzie?
nightfury napisał/a:
a tam pierdolenie, od czasu do czasu mozna sobie popatrzec na takie slodkosci. ile mozna napierdalac wyciete macice na hardzie?
To od czasu do czasu zmień stronę ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów