Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to mawiał mój dziadek: wszystko chce żyć
No mawiał, mawiał. Świeć Panie nad jego duszą.
No mawiał, mawiał. Świeć Panie nad jego duszą.
W sumie to dalej mówi. Ma 96 lat i popierdala rowerem po powiecie. Raz go takie moje koleżanki chciały zagiąć i spytały czy gdyby taka młoda ładna chętna się trafiła to czy dziadek dałby jeszcze radę, to tylko zapytał czy daleko one są.
W sumie to dalej mówi. Ma 96 lat i popierdala rowerem po powiecie. Raz go takie moje koleżanki chciały zagiąć i spytały czy gdyby taka młoda ładna chętna się trafiła to czy dziadek dałby jeszcze radę, to tylko zapytał czy daleko one są.
Pytanie było nie doprecyzowane, poklepać po pupci to pewnie dałby radę...
Pytani nie doprecyzowane, poklepać po pupci to pewnie dałby radę...
Wiadomo o co chodziło.Jeśli cię interesuje dalsza część tego dialogu to mu odpowiedziały pytaniem na pytanie:
-a daleko są?
- ale kto?
- a jajca od dupy, no te dziewczyny!
Historia co prawda miała miejse jakiś czas temu, jak był zaledwie przed 80tką. Starość to kurwa ale dla jednych trochę łaskawsza.
Wole oglądać jak kojot opierdala wieworkę niż jak pojebany chińczyk pastwi sie nad psem.
mało kogo interesuje co wolisz, i na pewno na sadolu!
Wole oglądać jak kojot opierdala wieworkę niż jak pojebany chińczyk pastwi sie nad psem.
No ba
[ Dodano: 2024-10-17, 19:49 ]
No i co się dziwisz, a ty co nic dzisiaj nie jadłeś
Ale ty pierdolisz gostek kocopoly. Takie historie to sobie pisz na forum kafeterii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów