Nie wiem co to jest,chyba jakaś Creepypasta,bardzo łatwo zgubic się w internecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wiem co to jest,chyba jakaś Creepypasta,bardzo łatwo zgubic się w internecie
Uwielbiam takie filmiki, ale tego jeszcze nie widziałem. Mógłby ktoś podać linka do YT?
było to już tutaj tylko w postaci tekstowej, gówno jak ich mało, ale jak po wysłaniu do kumpli tego shitu zacząłem dostawać o 3:33 sms o treści 333 to nie było fajne
Widzialem juz ten material kiedys, on prezentuje ludzi z zespołem stresu pourazowego.
Piwo za avka z Touhou. A materiał też nie jest zły.
Jeśli zobaczysz film w całości ... zginiesz w ciągu następnych 7 miu dni
creepasta, ogladam od dawna, czytam slucham ale co miesiac musze robic przerwy bo nie daje rady hahaha tyle tego juz jest jak nie pokemony to zatoki swiec a jak i to malo to o dziwce odgryzajacej kutasa hehehe trzeba bylo na hardzie siedziec to teraz tylko czekac az cos przylezie. A Sillencer to obowiazkowa pozycja do snu nawet jego solo projekt bo sa relaksujace.
Wreszcie poczułem się jak w rodzinnym domu
Kurwa jego w dupsko zapierdolona mać, ktoś już z miesiąc temu wrzucał o tym i powtórzę to co pisałem w komentarzu pod tamtym: coś takiego to można przy ognisku opowiadać, a nie kurwa na sadola wrzucać. Ogarnijcie się.
Ma ktoś link do youtube?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów