Nie wiem co to jest,chyba jakaś Creepypasta,bardzo łatwo zgubic się w internecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Nie wiem co to jest,chyba jakaś Creepypasta,bardzo łatwo zgubic się w internecie
zastanawiam się kto tworzy takie filmy i kto jest och odbiorca, i co trzeba miec najebane w glowie zeby takie cos ogladac
Wiecie co,ja trafiłem na ten filmik przez przypadek przeglądając filmiki,już niejednokrotnie trafiłem na tego typu filmiki,nie wiem kto tworzy takie rzeczy,dla mnie to jest niepojęte
Fundacja martwych dzieci to chyba najbardziej popierdolona rzecz na którą natrafiłem się w sieci.
Nie straszne mi creepypasty, hard na sadolu to kwestia przyzwyczajenia, ale przy tym wymiękam... Ci ludzie zdarzają się mieć naprawdę najebane w głowach.
Nie straszne mi creepypasty, hard na sadolu to kwestia przyzwyczajenia, ale przy tym wymiękam... Ci ludzie zdarzają się mieć naprawdę najebane w głowach.
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
MrocznyKalafior napisał/a:
dokładnie to ten sam projekt klimaty dark ambient są bardzo przygnebiajaceDiagnose Lebensgefahr to nie jest przypadkiem projekt niejakiego Nattramna,byłego wokalisty Silencer,który nagrywał to podobno w szpitalu psychiatrycznym?
Jakaś chujowa muzyka z beznadziejnym filmikiem albo nawet teledyskiem i jeszcze historyjkę wymyślili...
Nie polecam oglądać na kacu
A jak ku*wa za 7 dni coś mi wylezie z laptopa i mnie zaj**ie to macie wszyscy potężny wpie**ol!!!
miazga! .
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów