📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny odcinek z serii "Z kamerą wśród zwierząt". Było to to łapać w siatki i zwozić?
Pierdolone pod zwierzęta.. fekalioskórzy i ich kryminalne wybryki....
Tych co sie dostowowali i żyją normalnei zostawić reszte czarnuchów kryminalnych odesłać do afryki..
Tych co sie dostowowali i żyją normalnei zostawić reszte czarnuchów kryminalnych odesłać do afryki..
Leżakowanie -jak uroczo.
alucard321 napisał/a:
Kolejny odcinek z serii "Z kamerą wśród zwierząt". Było to to łapać w siatki i zwozić?
Biały człowiek sam sobie winny jest. Same wsiadły na starek? Biały wsadził i teraz jest jak jest.
baronturbina napisał/a:
Biały człowiek sam sobie winny jest. Same wsiadły na starek? Biały wsadził i teraz jest jak jest.
a co z Europą? ktoś ich wpycha do pontonów?
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
zauważyłem jedną tendencję pod tkaimi filmami, ze nie wypowiada się pod nimi żaden lewak i ściek który uważa ze czarnuchy są gdzieś dyskryminowane dopiero jak biały staje w obronie rodziny i np odjebie czarnucha to wtedy to bydło się rzuca na białego ze tak nie mozna, to tez czlowiek ble ble, kiedyu jakiś rząd pozbedzie się lewactwa z jakiegoś państwa na dobre, to w 5 lat to państwo bedzie miało wieksze pkb niż usa i nie wazne czy zaczyna od zera czy nie
zipi, a co mają napisać? że to odosobniony przypadek jak co chwila jakiś filmik z ich pupilkami w rolach głównych?
Mnie zastanawia dlaczego ten dziadek trzyma swoja laske jak lom przygotowana do uderzenia?
Trzyma ją w gotowości do obrony. Gdybyś trafił na dzikie zwierzę tego typu, też nie wiedziałbyś czego się spodziewać.
Quassar napisał/a:
Pierdolone pod zwierzęta.. fekalioskórzy i ich kryminalne wybryki....
...i połowę tych zasymilowanych też dla pewności.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów