📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przebieraniec jak każdy inny ale śmiech tych dziwolągów to tragedia. Z jakiego zadupia wylazło to zacofanie?...
Było groźnie. Dobrze, że nagrywający spierdolił, mógł zostać pogłaskany po głowie, albo co gorsza dostać cmoka w policzek i zarazić się ELGiebete
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
wytykać, piętnować, tępić won z tą zarazą!
A wystarczyło wpisać w google "Słuchawki z uszami" żeby nie być kompletnym debilem...
Ciemnogród rządzi się swoimi prawami i wszelkie przejawy inteligencji, samodzielnego działania są odbierane jak HIV.
Nikt wam nie powie że białe jest białe, co?
Ciemnogród rządzi się swoimi prawami i wszelkie przejawy inteligencji, samodzielnego działania są odbierane jak HIV.
specjal01 napisał/a:
A wystarczyło wpisać w google "Słuchawki z uszami" żeby nie być kompletnym debilem...
buahahha a ty z jakiej planety jestes? obronco dziwolągów?
rayananer napisał/a:
buahahha a ty z jakiej planety jestes? obronco dziwolągów?
Ja jestem z planety Rozum w gwiazdozbiorze Inteligencja. Nigdy tam nie trafisz!
A na temat dziwolągów już się wypowiedziałem wyżej więc nie będę się powtarzał, nie zrozumiałeś za pierwszym razem? To przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz.
specjal01 napisał/a:
przecież kurwa widać że to nie są żadne nauszniki tylko opaska z samymi uszami pierdolony ślepy troglodyto, w Googlu to sobie test na iq poszukaj i spróbuj go zdać bo test na HIVa już pozytywnie przeszedłeś po ostatniej wizycie wujka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów