Próbował hamować ale gówno to dało bo po prostu za szybko jechał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj ze z daleka widział, najlepsze jest to ze pieszy tez z daleka nie słyszał pisku opon
Jesse.Pinkman napisał/a:
Najśmieszniejsze jest to, że gdyby w ogóle nie hamował, pieszy nie zdążyłby dojść na tyle daleko, żeby zostać pierdolniętym i prawdopodobnie nic by się nie wydarzyło.
Gdyby wpierdolił, zamiast hamulca gaz w podłogę, upośledzony pieszy na 100% wąchałby spaliny.
Niby przypał jak chuj, ale w tym przypadku jechał za wolno.
po takim hamowaniu, wszystkie opony są spłaszczone i wymagają wymiany na nowe. Chociaż to Rosja, więc licho wie, pewnie będzie jeździł dalej.
Nazhir napisał/a:
po takim hamowaniu, wszystkie opony są spłaszczone i wymagają wymiany na nowe. Chociaż to Rosja
Człowieku, rusków po bimbrze tak telepie, że dodatkowe trzepanie nie robi na nich najmniejszego wrażenia.
Dojebie te opony jeszcze kilka razy i będzie jeździł na slickach.
"Z daleka go widział" - no to jak go widział to po chuj wchodził na jezdnie? Debil?
Siriuz napisał/a:
"Z daleka go widział" - no to jak go widział to po chuj wchodził na jezdnie? Debil?
Czytaj ze zrozumieniem, chodzi o kierowcę, bo pieszy to tam osobny przypadek.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Z daleka go widział, Próbował hamować ale gówno to dało bo po prostu za szybko jechał.
[b]ale to by nic nie dało i tak on miał to by nic nie dało nawet jakbym wygrał nie dałoby nic. nie to jest mała różnica to by nic nie dało bo on był drugi w kulach nawet jakbym był pierwszy nie dałoby nic bo ja bym musiał być pierwszy on musiałby być czwarty a to by nic nie dało. I tak by nic nie dało i tak. yyyy nie ale to by nic nie dało i tak. nie nie dałoby bo on był drugi w kulach ja bym był pierwszy nawet, to i tak by wygrał. nic by nie dało
[/b]
[/b]
j6v6e napisał/a:
Chuj ze z daleka widział, najlepsze jest to ze pieszy tez z daleka nie słyszał pisku opon
co jeśli był np. niewidomy
Jesse.Pinkman napisał/a:
Ten co nagrał dużo wolniej nie jechał, a spokojnie wyhamował. Obstawił bym 20 letnie stwardniałe i łyse oponki, do tego brak ABS i mózgu.
"Cmentarze są pełne tych którzy mieli pierwszeństwo."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów