Ślepy kierownik białego zakończył życie motocyklisty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Już po samym podejściu do lewoskretu widać że to jakiś upośledzony kierowca (bardziej łącznik między pedałami a kierownica) lub baba
Ale trzeba być slepym albo głupim...
takim imbecylom powinno sie prawko z miejsca dozywotnio zabierac i jaja obcinać zeby kolejnego imbecyla nie spłodził
Kurwa ale łuk wziął jakby się ciężarowym łamał
Ja pierdolę, naddaje się jakby ciągnikiem siodłowym z naczepą zapierdalał.
Tobiahus96 napisał/a:
Kurwa ale łuk wziął jakby się ciężarowym łamał
Ludzie tak jeżdżą. To jest prawie norma. Wkurwia mnie to zwłaszcza jak wjeżdża takie coś na mój pas. Ludzie nie myślą, no ale jakby ten z filmu wyżej myślał to i wypadku by nie było.
tolek01 napisał/a:
takim imbecylom powinno sie prawko z miejsca dozywotnio zabierac i jaja obcinać zeby kolejnego imbecyla nie spłodził
Daj już spokój motocyklista i tak ma grubo przejebane poco jeszcze mu lejce zabierać i obcinać jaja
Chciałbym być dawcą, ale z mojej winy a nie dlatego ze ktoś jest zjebany i nie patrzy na drogę jak skręca, jadąc autem to sie jeszcze przezyje
Czy nikt nie zauważył że obydwa buty stracił, pewna śmierć.
Kierowca białego był pijany. Jak widzicie kogoś, kto tak robi zakręt, dzwońcie na policję od razu.
Uratujecie komuś życie.
Uratujecie komuś życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów