Fraszka, którą napisaliśmy dla jednego z naszych współlokatorów, który swoją nieczystą prezencją zaburzył równowagę wizualno-zapachową w naszej toalecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
który swoją nieczystą prezencją zaburzył równowagę wizualno-zapachową w naszej toalecie.
Ot ze mnie cham i prostak. Ja bym po prostu powiedział że ktoś obsrał muszlę etc.
Yasiu99 napisał/a:
tak się bawią studenci polonistyki?
nie trafiłeś, jesteśmy przyszłymi inżynierami
@up
To wymyślcie muszlę, której nie da się obsrać, albo taką po której gowno spływa.
To wymyślcie muszlę, której nie da się obsrać, albo taką po której gowno spływa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
mgr inż- może gówno robić i nieźle żyć- widać gówno już robi, pytanie czy nieźle z żyje - to drugie pewnie dopiero jak tego inżyniera zrobi
nie trafiłeś, jesteśmy przyszłymi inżynierami
To coś ci długo chłopie studiowanie idzie jak z 81 jesteś ja jestem z 89 i już prawie kończę.
puckingstyle napisał/a:
To coś ci długo chłopie studiowanie idzie jak z 81 jesteś ja jestem z 89 i już prawie kończę.
Bawię się w "Wiecznego studenta"
mis_kudlacz napisał/a:
Co ma żołądek do gówna?...
Brzmi lepiej od "jelit"
Dudeczek napisał/a:
@up
Prościej jest użyć tego:
Gdy cie życie dobija i jest dla ciebie piekłem
wsadź głowe do kible i przypierdol deklem.
wsadź głowe do kible i przypierdol deklem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów