📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To mi przypomina ile się kaw i herbat narobiłem i nanosiłem po budowie kiedy na wakacje pojechałem do Anglii żeby na studia zarobić, a budynek razem z niskim parterem miał 4 kondygnacje więc trzeba było się nalatać i naszukać ludzi po mieszkaniach
ja na stażu kawę robiłem sobie i tylko sobie - na innych miałem wyjebane. Jeszcze mi gadali żebym przypadkiem czegoś nie dotykał. ale... to już 10 lat... eh ten czas zapierdala...
Kilkanaście lat temu, kiedy poszedłem na "staż", który okazał się być wyłudzeniem pracy, podałem oszusta do sądu i wyciągnąłem z tego średnią krajową za 3 miesiące świadczenia pełnowartościowej pracy pod pretekstem stażu. Polecam wszystkim.
Ja aktualnie działam na stażu i w zasadzie to noszę tylko wodę na kawę/herbatę i ewentualnie naczynia zmywam.
Ja jestem na stażu, teraz siedze na kawiarence internetowej, jest git, pilnuję gimbazy, co by kompów nie uszkadzała.Ale wcześniej przez miesiąc siedziałem w biurze, zapieprzałem ostro, ale kawę tez robiłem z początku.
Super, to teraz żeby jakiegoś leszcza po studiach ktoś zatrudnił ZA DARMO - NIE PŁACĄC MU tak jak to było do tej pory - jeszcze cała społeczność się na to dodatkowo teraz zrzuca i robią z tego dofinansowanie z kampanią reklamową. No kurwa ludzie gdzie ja żyję.
A na poważnie, to zależy gdzie się trafi i w jakim momencie. U mojego byłego szefa (tfu, na psa urok), jedni otrzymali całkiem dobre doświadczenie a inni wozili mu cement na działkę i kopali doły pod drzewka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów