18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Z dobrym Słowem
Paerazath • 2015-08-01, 3:15

Ostatnio chyba jeden z lepszych normalnych kanałów na YT. Jeżeli nie widzieliście polecam obejrzeć inne filmiki. Można się pozytywnie zaskoczyć, że jednak ludzie potrafią zareagować i pomóc. Dobrze wiedzieć, że w takich prostych sytuacjach życiowych można na ludziach polegać.

I oczywiście bezdomni którzy nie jedli od dwóch dni więcej, nie wiem jak to nazwać? Dobrego wychowania? niż dresik który bał się, że jak zje przy nim to mu się oberwie...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Romo666 2015-08-01, 3:58 2
chuj, coby nie było nie miał bym serca odmówić gościu co mówi mi że "jestem strasznie głodny" kogokolwiek by nie było to żarcie....
Zgłoś
Fragless 2015-08-01, 5:03 62
Może i jestem chujem, ale temu typowi akurat bym odmówił (oczywiście niewiedząc, że to jakiś eksperyment). Skoro było stać go na wydzierganie łap to na żarcie jakieś też znajdzie. Po drugie, jakbym to ja był głodny to nie podchodzibym bezczelnie i nie zaglądał komuś do torebki tak jak on to zrobił, tylko pierw zapytał czy mógłbym dostać jakieś resztki.
Zgłoś
think666 2015-08-01, 7:00 39
Ten "eksperyment" jest wg mnie bardzo słaby. Nikt nie będzie rozdawał jedzenia, które do niego nie należy.

Apropo głodomorków - parę miesięcy temu zrobiłem zakupy dla głodnego biednego pana stojącego pod Biedronką proszącego o kawałek wędliny bo od dawna nie miał nic w ustach. Dostał bułki, serki topione i pasztet na którego widok zrobił krzywą minę i odłożył do siatki pełnej zakupów stojącej za rogiem. Byłem wtedy bezrobotny i liczyłem każdy grosz wpierdalając ten sam zasrany pasztet zastanawiając się czy samemu nie iść na żebry żeby się nażreć jak król. Tak jak człowiek z filmiku, który nie stoi pod piekarnia prosząc o bułkę tylko w MCDONALDZIE chcąc wpierdolić hamburgera i frytki w zestawie z colą.
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-08-01, 8:02 17
To kurwa zapierdalaj do roboty.

Nie wierze zadnym zebrakom. Wiekszosc z nich to smierdzace lenie z roznymi formami niedojebania mozgowego. A jak widze mlodego faceta proszacego o kase to juz w ogole szlag mnie trafia. Zapierdalaj zbierac ogorki do Szwabow a nie szukasz chuja do dupy!
Zgłoś
godfather1982 2015-08-01, 8:09 2
Ja mialem lepiej.... Biedak podszedl wolal o 2 zlote na bulki wiec wyjalem z swoich zakupow 2 bulki i dalem mu jeszce konserwe turystyczna usmiechniety podziekowal i ze jestem dobrym czlowiekiem a on podszedl do grupy pewnie dobrze znanych kolesi sprzedal to co dalem doliczyl do drobnych i kupil nalewke .. od tamtej pory nic nie daje nawe zlamanej zlotowki
Zgłoś
mygyry 2015-08-01, 8:19 9
Przez ludzi dającym "złotówkę do bułki" czy inne produkty powodują ich wylęgarnie i ich sposób na życie, są przytułki i jadłodajnie oraz fundacje pomagające ludziom na ulicy, chcesz pomóc daj im 1%. Im więcej dajesz żebrakom tym więcej ich jest, prosty przykład cyganów. Jest popyt jest i podaż
Zgłoś
CorT7 2015-08-01, 9:09 2
Nawet nie odapalam nasrało się tych youtuberów, za takie eksperymenty społeczne powinni z miejsca dostawać w ryj. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi więc wiadomo, że prędzej czy później ktoś pomoże, nie potrzeba tego sprawdzać. Jak jest taki chętny na epserymenty społeczne to mógłby sprawdzić jak ciapaki zalewjące Europę reagują na gonienie ich z maczetą.
Zgłoś
jaboll154 2015-08-01, 12:38 7
No ja jak jestem bardzo głodny i nie ma nic w lodówce, to idę do sklepu i kupuje żarcie. A tak szczerze, jak byłem mały i ojciec nie chciał dać pieniędzy na słodycze czy coś, to chodziliśmy z ulotkami, pomagaliśmy sąsiadom itp. Po prostu już jako gnój wiedziałem, że za PRACE mam pieniądze, za które mogę kupić jakieś cukierki. A tutaj dorosły chłop prosi o jedzenie, no śmiech na sali.
Zgłoś
CYPRIAN 2015-08-01, 13:11 1
słuchajcie życie to są schody dlatego powstrzymam się od komentarza .
Zgłoś
jormungand 2015-08-01, 14:16
Też nie odpaliłem. Pełno takich filmików. Mi w życiu by nikt nie dał za darmo. Sam też bym nie dał. Nie po to pracuję cały dzień by na koniec godzinę mojej pracy dać w łapy młodego gościa lub innego cudaka.
Zgłoś
stonefenix 2015-08-01, 14:22
ja bym wstał i se poszedł.Co ja kurwa pies by pilnować czyjeś żarcie ? O.o
Zgłoś
DeanMoxley 2015-08-01, 14:27
Jebać eksperymenty społeczne!
Zgłoś
Nikolay 2015-08-01, 14:29
Wszystko zerżnięte z JU ES EJ, nic wlasnego, zadnego pomyslu tylko dawanie bezdomnym/biednym jedzenia lub pieniedzy. Nie wiem co to tu robi, pewnie nie bylo lepszego materiału do wstawienia na glowną..
Zgłoś
sokol358 2015-08-01, 14:34
Tez bym nie dał czyjegoś żarcia jakiemus ogarnietemu kolesiowi z włosami na żel
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem