Nowy Sącz.
Nowy Sącz.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kierowca dał dupy ale gówniarze też brak instynktu samozachowawczego
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...
Danie pierwszeństwa pieszym było sposobem na eliminację nierozgarniętych jednostek.
Tramwaje też mają przywileje i pierwszeństwo gdzie na logikę nie powinny mieć, ale nikt tego nie kwestionuje. Wielkiego się przepuszcza. Pieszy stanie w miejscu, pojazd ma na to trochę miejsca potrzebne. Przepisy o pierwszeństwie dla pieszych wymyślili ludzie bez prawa jazdy.
Czy ty masz chuja zamiast mózgu? Było wystarczająco dużo czasu, żeby chuj z BMW się zatrzymał. To że nie patrzeli to ich głupota. Pewnie jesteś jebana ruska onuca. Widziałem takich w wiadomościach
Jebnął 2 osoby, które przechodziły prawidłowo na zielonym u jedyne co miał do powiedzenia to pretensje, że musieli przechodzić jak on jechał. A żeby się taka kurwa potraciła i rozjebała ten łeb żebyś srał pod siebie i zarł przez rurkę. Ale wiem w piwnicy rodziców ci się nic złego nie stanie.
Niby kierowca winny - i jest winny ale piesi na własne życzenie wpierdalają się pod auto nawet nie patrząc jebane ameby - a potem płacz bo ktoś niepełnosprawny a dla kogoś trzeba trumnę wybrać ... Nauka - patrzymy prawo lewo prawo powinna być obowiązkowa dla każdego a pierwszeństwo zniesione !!!
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...
patrzy się lewo,prawo,lewo.
Czy ty masz chuja zamiast mózgu? Było wystarczająco dużo czasu, żeby chuj z BMW się zatrzymał. To że nie patrzeli to ich głupota. Pewnie jesteś jebana ruska onuca. Widziałem takich w wiadomościach
Jebnął 2 osoby, które przechodziły prawidłowo na zielonym u jedyne co miał do powiedzenia to pretensje, że musieli przechodzić jak on jechał. A żeby się taka kurwa potraciła i rozjebała ten łeb żebyś srał pod siebie i zarł przez rurkę. Ale wiem w piwnicy rodziców ci się nic złego nie stanie.
Jak słyszę "ruska onuca" to mnie chuj strzela, ty pisowcu jebany, wielki duży chuj ci w dupę i byś dostał raka odbytu pizdo, ruchany przez swojego ojczyma w gardło!
Ile to już lat wałkuje się o ustępowaniu na pasach. Widocznie sankcje są za łagodne.
Obsrane, a nie łagodne. Problem nie leży w prawie i sankcjach tylko w ludzkiej głupocie i zacieraniu się instynktu przetrwania właśnie przez te kwestie. To jest dramat co ludzie odpierdalają na drogach. Włażą pod koła, wjeżdżają na ronda nie patrząc totalnie, że coś się po nich porusza, wymuszają pierwszeństwo gdzie się da. A nawet jak je mają to nie uważają. Jest takie powiedzenie, że na każdym cmentarzu jest alejka tych co mieli pierwszeństwo. Ja 5 razy patrzę w każdą stronę zanim wejdę na przejście i tak samo obserwuje czy właśnie jakiś pedał z BMW czy inna motopizda nie grzeje 200 przez zabudowali licząc, że mu mikropenis od tego urośnie. Tak samo ostro zwalniam jak jadę autem, a coś zbliża się do skrzyżowania po mojej lewej stronie bo zawsze zakładam, że mi zjeb nie ustąpi chociaż mam pierwszeństwo. Taki mamy kraj. Stąd uważam, że te przepisy to srogi pojeb wprowadził, bo Polacy będą się po prostu zabijać tak jak zabijają się motopizdy, które nie potrafią przyjąć do wiadomości, że jakieś auto prędzej czy później wymusi i wpierdoli im się pod koła, albo w nich, a motor ich nie ochroni.
Jak powiedzieć świeżakowi żeby nie pił szybko piwa?
Nowy Sącz.
Żeby to miało sens: no, wysącz
Podobnie kris1978 - też gada jak potłuczony z przypadkową wsiadką na słoik.
Brawo, kierowca! Robi wszystko, by przejechany nie przeżył!
W sądzie mu to policzą jako...
...no właśnie, czy sąd mu dowali dodatkowe parę lat za tę próbę zabójstwa dokonaną po wypadku?
;>>>
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów