📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ha! Co ciekawsze mamusia w trakcie opowiada dziecku, ze jak to dorosnie to bedzie mogl prowadzic samochod i bedzie wtedy pracowal w sluzbach.. how nice..
Co za pojebany kraj: czy ktoś zauważył, że na prawym pasie jakby nigdy nic stoi sobie ambulans na kogutach?! (wyraźnie wycyrylicowane: "miedicinskaja pomoszcz")
Zapomnieli wyłączyć?!
Mogą sobie włączać, kiedy chcą?!
Ja pierdolę, nie ogarniam tych debili...
Zapomnieli wyłączyć?!
Mogą sobie włączać, kiedy chcą?!
Ja pierdolę, nie ogarniam tych debili...
@up - widziałem, pewnie zapomnieli... ale z drugiej strony - to Rosja, u nich czasami doszukiwanie się logiki, może być daremne.
A liczyłem na to że Migiem pojedzie
mógł mu zakurwić w bok, to ten pajac tą ręką co nią wymachiwał mógłby się w ucho od środka podrapać.
prawo dżungliiiiiii
Zajebisty kraj! Organizujemy ekipę Sadistica i jedziemy zobaczyć ten cały cyrk na żywo!
@up, chyba nauczyć ich co to jest pierwszeństwo, kultura na drodze i będziemy pomagać słabszym...ale za to nie będzie więcej takich filmików . I tak zbierzmy grupę sadoli niczym Frankenstein, który był obdażony wysoce olbżymią siłą i miał odrażający wygląd. Nie pozwólmy skur*ysyn*m wyjechać z kraju .
To jest Mercedes klasy G Brabus. 700KM w terenówce. Byle kto takim w Rosji nie jeździ. Obejrzyjcie sobie dobry film dokumentalny pt. "Złodziejski kodeks".
@up
za to u nas to co drugi cygan takim popierdala
za to u nas to co drugi cygan takim popierdala
Ja bym wyszedł i im najebał.
@kotorminator
Chuja byś zrobił, pewnie jeszcze byś spierdalał jak najdalej
Chuja byś zrobił, pewnie jeszcze byś spierdalał jak najdalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów