Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Póki usuwa z drogi największe zagrożenie dla normalnych, jakim są jednoślady, póty wszystko w porządku.
Ciągle dziwię się, że nikt nie piętnuje tego typu komentarzy.
Są dwie opcje:
albo nie ma tu motopipek
albo motopipki są prawdziwymi pipkami
Ciągle dziwię się, że nikt nie piętnuje tego typu komentarzy.
Są dwie opcje:
albo nie ma tu motopipek
albo motopipki są prawdziwymi pipkami
Mam mieszane uczucia przed komentowaniem.
Bo nie jeżdżę motocyklem od 4 lat, kiedy sprzedałem go kiedy rozwijałem biznes, razem z działkami i samochodem, więc nie wiem czy jeszcze jestem motopipką czy nie, a z drugiej strony- nawet jeśli jestem- to nie ruszam gówna z zasady, bo jeszcze bardziej śmierdzi. Dzisiaj zdać na A jest tak trudno, że pryszczate łby z sadola nigdy na legalu motorkiem nie pojeżdżą, jeśli nie jeździli kilka lat wcześniej. Więc mogą jedynie pisać te wysrywy.
Jest droga to i jedzie. Przy okazji punkty zbiera, zbijając motopizdy
Mam mieszane uczucia przed komentowaniem.
Bo nie jeżdżę motocyklem od 4 lat, kiedy sprzedałem go kiedy rozwijałem biznes, razem z działkami i samochodem, więc nie wiem czy jeszcze jestem motopipką czy nie, a z drugiej strony- nawet jeśli jestem- to nie ruszam gówna z zasady, bo jeszcze bardziej śmierdzi. Dzisiaj zdać na A jest tak trudno, że pryszczate łby z sadola nigdy na legalu motorkiem nie pojeżdżą, jeśli nie jeździli kilka lat wcześniej. Więc mogą jedynie pisać te wysrywy.
Trudno to jest w tej ukrowskiej Polsce pizdo. Rozumny zrobi sobie za granicą
Faktycznie.. pizdus... Pewnie na niewiele się w życiu odważyłes "bo w tej Polsce" bla bla bla. Jakbyś świat trochę poznał to byś docenił.
To zrób sobie pizdusiu za granicą. Dalej nie będziesz umiał jeździć. A to chyba o to chodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów