📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
masz piwo ode mnie
dodam tylko opis do tego filmu:
bije dzwon za dzwonem, wymusza cham na drodze, lata gość nad samochodem.
Pozdrawiam!
dodam tylko opis do tego filmu:
bije dzwon za dzwonem, wymusza cham na drodze, lata gość nad samochodem.
Pozdrawiam!
Rozpierdala mnie coś takiego jak gość w pierwszym filmiku, kurwa najpierw się hamuje a nie kurwa trąbi. W sumie chujek uderzył specjalnie.
Wyjaśni mi ktoś co w 3:11 odpierdzielił kierowca z kamerką? Po kiego zatrzymał się na środku skrzyżowania?
olo1990pl napisał/a:
Wyjaśni mi ktoś co w 3:11 odpierdzielił kierowca z kamerką? Po kiego zatrzymał się na środku skrzyżowania?
słychać jak nadjezdza karetka
xDavex napisał/a:
@up
Wydaje mi się że przez tą karetkę co słychać w tle
ZDrogiTV napisał/a:
słychać jak nadjezdza karetka
O faktycznie. Nie chciało mi się szukać słuchawek i oglądałem na przyciszonych głośnikach.
nie pojmuję filozofii ludzi takich jak ten ostatni... zachowuje się jakby jechał jakąś 20to tonową lorą. Po chuj ludzie robią te "zakusy" w lewo, żeby skręcić w prawo jak zmieści się z palcem w dupie. Jakie to wkurwiające i nagminne
Buenor napisał/a:
nie pojmuję filozofii ludzi takich jak ten ostatni... zachowuje się jakby jechał jakąś 20to tonową lorą. Po chuj ludzie robią te "zakusy" w lewo, żeby skręcić w prawo jak zmieści się z palcem w dupie. Jakie to wkurwiające i nagminne
Mój przyjacielu, odpowiedź na to zacne pytanie jest zaskakująco prosta: nie potrafią jeździć barany.
1:48 "kulwa kletynie ty pieldolony kulwa"
Po oglądaniu tych wszystkich filmów nasuwa mi się jedno przemyślenie: ludzie nie potrafią jeździć, ale Ci którzy się w tych kretynów wpierdalają sami są sobie winni bo nie myślą z wyprzedzeniem
Akcja z 1:40 to jest idealny przykład! Przecież na środkowym pasie ktoś jechał, więc ten samochód musiał go przepuścić. Poczekał, aż przejedzie i zaczął manewr. Oczywiście to jest jego wina, ale gdyby debil nie jechał szybciej niż inni i nie bawił się w NFS na ulicach, wyprzedzając każdym pasem to do zdarzenia by nie doszło.
Idiota z Sharana to samo, tak ciężko było przewidzieć, że jak zrobi się szerzej to nawet stary dziadek zacząłby tam wyprzedzać? No tak ale to trzeba by poczekać sekundę i przepuścić, a na to honor i duma nie pozwala.
Akcja z 1:40 to jest idealny przykład! Przecież na środkowym pasie ktoś jechał, więc ten samochód musiał go przepuścić. Poczekał, aż przejedzie i zaczął manewr. Oczywiście to jest jego wina, ale gdyby debil nie jechał szybciej niż inni i nie bawił się w NFS na ulicach, wyprzedzając każdym pasem to do zdarzenia by nie doszło.
Idiota z Sharana to samo, tak ciężko było przewidzieć, że jak zrobi się szerzej to nawet stary dziadek zacząłby tam wyprzedzać? No tak ale to trzeba by poczekać sekundę i przepuścić, a na to honor i duma nie pozwala.
0:54 Uwaga, jestę ekspertę, potrafię po 3 sekundach nagrania określić płeć osoby kierującej srebrną A4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów