Jak mnie wkurwiają takie imbecyle trzeba zwolnić do zero i sobie pooglądać, fotę cyknąć i konia zwalić, może normalnie jechać to nie, później nawet w drugim kierunku korki, bo jebane zjeby muszą sobie pooglądać.
Pomoc drogowa na pasie obok (dwóch pracownikow) dwa pasy zamkniete to nie zapie rdala sie 100km/h jak ostatni idiota
Jak mnie wkurwiają takie imbecyle trzeba zwolnić do zero i sobie pooglądać, fotę cyknąć i konia zwalić, może normalnie jechać to nie, później nawet w drugim kierunku korki, bo jebane zjeby muszą sobie pooglądać.
Zgadnij, bo widze że wiedzy nie posiadasz, co podpowiada rozsądek kiedy w wyniku zdarzenia na autostradzie wyłączone z ruchu sa dwa pasy z trzech? Jak sobie wyobrażasz przejeżdzać na pełnej kurwie koło takiego rozpierdolu? Widać że policja stoi na światłach, no to wiadomo że trzeźwości nie sprawdzają, dużo wcześniej od nich stoi również wóz techniczny z wyjebanym wielkim znakiem, zapewne "ZWOLNIJ" Ale ty byś zapierdałał...
Jak mnie wk***iają takie imbecyle trzeba zwolnić do zero i sobie pooglądać, fotę cyknąć i konia zwalić, może normalnie jechać to nie, później nawet w drugim kierunku korki, bo j***ne zjeby muszą sobie pooglądać.
A ten imbecyl co przypierdolił w zwalniającego też nie lepszy. Z daleka widział, że coś się dzieje, typ mu nie zahamował chamsko przed maską tylko dużo wcześniej, ale on dalej zapierdalał. Włącz myślenie, a nie miałkie pierdolenie.
egeszegeJak mnie wkurwiają takie imbecyle trzeba zwolnić do zero i sobie pooglądać, fotę cyknąć i konia zwalić, może normalnie jechać to nie, później nawet w drugim kierunku korki, bo jebane zjeby muszą sobie pooglądać.
Imbecylem to jest ten, który włąsnie nie zwolnił tylko zapierdala jak oszalały, już chuj z tym że wjechał tamtemu w dupę (a za samo to powinien stracić prawo jazdy), ale debil widzi że obok wypadek, że po jezdni chodzą ludzi, że leżą różne części samochodów i w swym małpim rozumku nie przyszło mu do głowy, żeby zwolinić i ostrożnie przejechać obok miejsca zdarzenia.
Policja regularnie apeluje, żeby w takich sytuacjach płynnie przejechać i nie zwracać uwagi na wypadek, ale patrzeć na drogę i nie hamować.
Do tego wspominałem, że do takich sytuacji dochodzi później nawet w przeciwległym kierunku, gdzie nie ma żadnych utrudnień, ale imbecylem jeżdżą w obu kierunkach, jeżeli ktoś uważa, że typ, który dostał strzał w tył zachował się na drodze prawidłowo to widocznie odpierdala takie same numery, żeby urozmaicić sobie swoje nudne życie przynajmniej pooglądaniem wypadków.
A może byś się zatrzymał jak widzisz rozjebanego tira? Może jakiś inżynier potrzebuje pomocy czy coś? Zamknęli 3/4 drogi i świeci się wszystko jak psu jajca na wiosnę, pewnie coś utrudnia tam ruch i warto zwolnić. Ale to takie tam przypuszczenia ważne żeby do biedronki po browary zdążyć.
Na zablokowanych kołach przejechał ślizgiem kilkadziesiąt metrów co jest niemożliwe przy sprawnym systemie.
mnie również to wkurwia ale również mnie wkurwia ze kazdy na autobanie musi zapierdalac bo przeciez ku*wa 140 minimum !! ch*j że 1 pas otwarty ale zapierdalać trzeba
zgodze sie ale zdrugiej strony jak widzac wypadek i widoczne z daleka pachołki to lepiej chyba zwolnić z tych 140 do nie wiem 60-70? i w tedy by wyhamował przed imbecylem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów