Jak mnie wkurwiają takie imbecyle trzeba zwolnić do zero i sobie pooglądać, fotę cyknąć i konia zwalić, może normalnie jechać to nie, później nawet w drugim kierunku korki, bo jebane zjeby muszą sobie pooglądać.
Ale dział hard by sie chcialo oglądać.... a tak serio to odstrzału ci zatrzymujący się.
A tym dronem nie mogłeś bliżej podlecieć ? huja widać.
Ja tam chuja nie widziałem.
Przy wypadku zawsze trzeba zwolnić, bo nie wiadomo czy ktoś lub coś nie woierdoli nam się pod maskę. Czy to któraś z ofiar, czy też że służb ratowniczych. Druga sprawa, na jezdni może być coś rozlane.
A Wam rajdiwcom życzę dokładnie tego samego, co ten pajac z filmiku który się rozjebal.
Ludzie, myślcie ma drodze a nie kozaków zgrywajcie.
To ja tak nieco offtopicznie - auto wygląda na współczesne a leciał na zablokowanych kołach...........jakim cudem? Przy hamowaniu awaryjnym właśnie ABS ma uniemożliwić obrócenie auta o naście stopni tylko dać szansę na ominięcie kretyna....pardon - przeszkody.
Może nie zagłębiaj się w technikę działania układu ABS, bo nie masz bladego pojęcia.
O, się kurwa specjaliści odezwali.
Przy wypadku zawsze trzeba zwolnić, bo nie wiadomo czy ktoś lub coś nie woierdoli nam się pod maskę. Czy to któraś z ofiar, czy też że służb ratowniczych. Druga sprawa, na jezdni może być coś rozlane.
A Wam rajdiwcom życzę dokładnie tego samego, co ten pajac z filmiku który się rozjebal.
Ludzie, myślcie ma drodze a nie kozaków zgrywajcie.
Zwolnić tak, ale to autostrada więc wystarczy że do 70-80 km/h a nie prawie się zatrzymać... poza tym na każdej drodze zanim sie zatrzyma, zwolni do 10 warto najpierw spojrzeć w lusterka ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów