📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już miałem nadzieję że ten samochód się nie zatrzyma i powiezie go chen, chen dalekoo
ps. Jakim trzeba być zjebem by po stłuczce dalej jechać jak by nigdy nic i jeszcze z ludziem na dachu.
ps. Jakim trzeba być zjebem by po stłuczce dalej jechać jak by nigdy nic i jeszcze z ludziem na dachu.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Już miałem nadzieję że ten samochód się nie zatrzyma i powiezie go chen, chen dalekoo
to pomyśl chwilę co by się stało z ludziem na dachu jak by ten osobowy przy ok. 140 km/h dał ostro po heblach...
No moje to jakimś cudem w tej sytuacji kierowca o tym pomyślał właśnie i wyhamował powoli...
@up dokładnie ten debil powyżej ciebie by hamował, za długie przerwy macie w gimnazjum
Motopiszeczka jak zwykle ma do wszystkich pretensje, tylko nie do siebie.
spojlery ratują życie
Kolega chyba nic się nie nauczył z poprzedniego wypadku
Miał pretensje, że musiał taki kawał wracać po motocykl.
Ten film to jest idealny przykład dla wszystkich motocyklistów dlaczego żeby zapierdalać trzeba całkiem nieźle jeździć.
Samochód jechał szybko, ale żeby się zatrzymać wystarczy wyprostować prawą nogę - o ile nie jest to krzywy ulep i ABS jest sprawny, a może nawet kontrola trakcji jest, to nic się nie stanie.
Motocykl jechał szybko, rider nie ogarnął i było zdarzenie. Tyle miał szczęścia, że pewnie nic mu się nie stało.
Druga sprawa, to brak wyobraźni i przewidywania takich sport-riderów. Zobaczcie kiedy jemu zaświeciły się światła stopu - no kurwa z 20 metrów od samochodu? Pewnie w jego głowie świtał pomysł jak najmniejszego zwalniania, tak żeby od razu odkręcić kiedy samochód blokujący zjedzie. U motocyklistów to jest nagminne - warianty z odkręceniem mają większy priorytet w tym ich myślowym procesorze, niż warianty z hamowaniem.
Samochód jechał szybko, ale żeby się zatrzymać wystarczy wyprostować prawą nogę - o ile nie jest to krzywy ulep i ABS jest sprawny, a może nawet kontrola trakcji jest, to nic się nie stanie.
Motocykl jechał szybko, rider nie ogarnął i było zdarzenie. Tyle miał szczęścia, że pewnie nic mu się nie stało.
Druga sprawa, to brak wyobraźni i przewidywania takich sport-riderów. Zobaczcie kiedy jemu zaświeciły się światła stopu - no kurwa z 20 metrów od samochodu? Pewnie w jego głowie świtał pomysł jak najmniejszego zwalniania, tak żeby od razu odkręcić kiedy samochód blokujący zjedzie. U motocyklistów to jest nagminne - warianty z odkręceniem mają większy priorytet w tym ich myślowym procesorze, niż warianty z hamowaniem.
Gratulacje dla kierowcy ciężarówki który zatrzymał się na środkowym pasie
to pomyśl chwilę co by się stało z ludziem na dachu jak by ten osobowy przy ok. 140 km/h dał ostro po heblach...
No moje to jakimś cudem w tej sytuacji kierowca o tym pomyślał właśnie i wyhamował powoli...
Zjebie a gdzie ja napisałem że bym ostro hamował? umiesz czytać zjebie? Czy ślepy jesteś i głupi ? bo na filmiku widac że samochód jedzie jeszcze kilkaset metrów z taka samą! prędkością, a hamuje na krótkim odcinku i motocipka nie spada.
riddick1773 napisał/a:
@up dokładnie ten debil powyżej ciebie by hamował, za długie przerwy macie w gimnazjum
Pizdeczko ty pewnie byś nie hamował i zawiózł byś go do swojego domu...
ps. Po twoim domniemanym wieku z awatara to wyczytałem że ty zaliczyłeś gimbazę , nie ja, jakieś masz kompleksy? bili cię tam?
@PanKukuruźnik82 Dobra, nie pogrążaj się. Ludziom z coraz większą trudnością przychodzi przyznanie sobie błędu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów