Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie będzie się miał kto sprzeciwiać.
Przede wszystkim to Wy też gówno wiecie o przepisach. Pieszy ma pierwszeństwo - kierowca powinien się zatrzymać, ale pieszemu nie wolno wejść na jezdnię przed zatrzymaniem się pojazdu (art. 14 kodeksu drogowego). Dopiero jak kierowca się zatrzyma i uniesie kapelusz w geście pozdrowienia to dopiero wtedy pieszemu wolno wejść na jezdnię. Rozeszły się idiotyczne plotki, że pieszy może wchodzić na jezdnię bez zatrzymywania się, piesi to podchwycili, kierowcy w większości również o tym nie wiedzą (w końcu prawko już zdali, więc im znajomość przepisów nie jest potrzebna) a tak naprawdę prawie każdy wypadek na przejściu dla pieszych to wina również pieszego. I sądy orzekają w takich sytuacjach współwinę, o ile kierowca się nie zesra ze strachu i nie podpisze wszystkiego, co mu krawężnik podsunie.
Mądrego to aż miło posłuchać
Jak tak dalej pójdzie,to liczebność ukrów tak spadnie.Że putin wejdzie tam bez żadnego sprzeciwu ukrów.
Nie będzie się miał kto sprzeciwiać.
Putin to wejdzie ale w twoj odbyt. Ty nie będziesz stawić oporu baa jeszcze wejdziesz w ślinę z putlerem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów