📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzieciak musiał sporo zjeść,pewnie all inclusive więc napchał brzuszek a pózniej pryk i szarfa gotowa
Nie kumam tego biegania dzieciaków na golasa. Miałby majty to by osrał majty jedynie.
O kurwa, on istnieje!
A tu nie dość, że osrał majty (nie swoje), to jeszcze zostawił efektowny pas startowy.
janlew napisał/a:
Nie kumam tego biegania dzieciaków na golasa. Miałby majty to by osrał majty jedynie.
A tu nie dość, że osrał majty (nie swoje), to jeszcze zostawił efektowny pas startowy.
Ten obrazek pamięta chyba jeszcze czasy odzyskania przez Polskę niepodległości.
michalmichal napisał/a:
Ten obrazek pamięta chyba jeszcze czasy odzyskania przez Polskę niepodległości.
Który? Obrazek wrzucony przeze mnie czy ten w komentarzu? Jeśli faktycznie już tu był to poprzyj swoją tezę argumentami, a jeśli nie to nie pierdol Twoja aktywność na Sadolu wskazuje, że przez siedem lat jesteś w ciemnej dupie
Im więcej patrzę na ten obrazek tym bardziej wydaje mi się, że to fejk
@up im więcej czasu tu przebywam tym co raz bardziej skłaniam się ku przekonaniu, że rośnie nam pokolenie baranów i debili. Kiedy nikt mądrzejszy nic nie napiszę jest pierdolona cisza. Fejk i kwejk dominują kiedy jeden z komentujących choćby napomknie to słowo zresztą w drugą stronę jest to samo... Dzieci zobaczą, że ktoś napisze, że zajebiste to musi takie być i chuj... zacznijcie używać mózgu, a nie baraniej natury, bo tak robią inni
Pantilion przestań gwiazdorzyć. Zdjęcie jest stare w chuj i jest to fake tak samo jak nim był parę lat temu. Z tego co kojarzę był w poczekalni i go ususzyli bo to gówniany fejk. Może twój też w końcu zniknie. Zobaczymy.
Pantillon Twoj baranie. Mowisz o innych dzieci? W takim razie wychodze z zalozenia, ze jarajac sie takim humorem jestes pokroju starych pierdzieli, ktorzy odkrywaja internet dopiero i kazdy taki obrazek udostepniaja u siebie na tablicy na fb.
A w komentarzu nic nie wspomnialem, ze tutaj byl, tylko, ze jest stary w uj. Czytaj ze zrozumieniem ulungu.
A w komentarzu nic nie wspomnialem, ze tutaj byl, tylko, ze jest stary w uj. Czytaj ze zrozumieniem ulungu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów