Nieźle komuś dały w pizde Nie było bo materiał własny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprostowanie na końcu zabrzmiało niemal grzecznościowo
czy to jest nasza klasa? kurwa kto ma tam konto w tych czasach...
brawo - dać piwo za jebane anonimowe konto. Odważnie odważnie.
Spójrzmy na to z innej strony. Co musiały jej zrobić te sadole, że jej tak pierdolnęło na beret i takie konto założyła po 30-stu latach?
@up dostała po jedynce z ich przedmiotów, bo była tępą kurwą, która nie ma pojęcia czym jest nauka.
No kurwa wymieniła OŚMIU nauczycieli, którzy ją gnębili. To nie jest "uwzięcie się" na jednego ucznia. To po prostu piłowanie kretynki, która sobie na to zasłużyła. Jak można być tępym z ośmiu przedmiotów, o kurwa...
No kurwa wymieniła OŚMIU nauczycieli, którzy ją gnębili. To nie jest "uwzięcie się" na jednego ucznia. To po prostu piłowanie kretynki, która sobie na to zasłużyła. Jak można być tępym z ośmiu przedmiotów, o kurwa...
Przestań się mazac dziewczyno !!!!!!!!!!!! Nie pomyślałaś że może jesteś ruda i tak już musi byc ?
skoro po 30 latach co czemu nie napisała odważnie kim jest. zero jajec
Chodził, skończył 10 lat temu. Jedno nazwisko znam - miły starszy pan od PO, mocno oderwany od ziemi, niezły kawalarz. Jak w każdej szkole nauczyciele byli lepsi i gorsi, ale żeby 30 lat po skończeniu (a może nie) szkoły pisać, że się chodzi szczać na czyjś grób to trzeba mieć nieźle najebane w bani - pewnie kobiecinę naraz dorwała nerwica, menopauza i wścieklizna i teraz pierdoli głupoty.
606 - mogła mieć 8 idiotów, ja miałam w LO 5 nauczycieli od ang w tym 4 ukrainki, które po Polsku tak zajebiście gadały że jak im się powiedziało "trzy bobry" to odpowiadały "dzień dobry". Miałam 3 nauczycieli od matmy, z czego jedna szmata wstawiała laske jak się do niej na korki nie chodziło a dyrekcja doskonale o tym wiedziała, bo dyrektorki córka też chodziła się dokształcać. Miałam 2 biologów bo jednemu się umarło (gościu był zajebisty, czytał sadola i miał poczucie humoru Housea) a jak przejęła nas baba to robiliśmy chyba materiał z podstawówki, jak robiliśmy genetykę to nie wiedziała ile chromosomów ma człowiek (plus jest taki, że 1,5 roku nic nie robiłam na biol i miałam 5, minus taki że stchórzyłam przed rozszerzeniem na maturze i robię to w przyszłym roku pewnie, tak hobbistycznie).
Na ktoś linka do tego?
dokladnie ,prosimy o ukazanie cycuszków (zboczony sadol)
Smolski ten od WOSu ? w 13nastce z nim miałem zajęcia... a Nalichowska to fakt...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów