Tytuł jak i filmik zajebany z jbzd.
Źródło: https://jbzd.com.pl/obr/1967219/widzieli-juz-czy-tylko-ja-tydzien-za-murzynami-xd
wycięty kawałek z kontekstu i robienie z matki chuj wie kogo . a nie wiadomo co ten gnój odpierdolił
wycięty kawałek z kontekstu i robienie z matki chuj wie kogo . a nie wiadomo co ten gnój odpierdolił
Polska 2021: Wyznacznik prestiżu: fotel dla dziecka za 300 złotych. Ja pierdolę
niezłą musisz mieć patusiarnię w domu że istnieje dla ciebie coś co mógł "ten gnój odpierdolić" co usprawiedliwia takie zachowanie. Normalni ludzie tak sie nie zachowuja, nigdy, w stosunku do nikogo.
I jeszcze ten zjebany e papieros obraz pisu i patolstwa ,jebane 500 plus dzieciak nie ma szacunku do matki ,matka traktuję dziecko jak problem któremu lepiej przypierdolic niż pogadać
Wstyd że mamy takich rodaków
Jak widać patola jest wszędzie, nawet w domach gdzie dzieciarnia ma fotele do gry za 300 zł
Chuj do dupy dzieciakowi. Typowy cwaniak jak mój mały chujowy sąsiad z dołu. Jebaniutki do 4 nad ranem grał i darł pizde. W końcu nie wytrzymałem i wezwałem psiarnię. To raz, drugi i trzeci. Wyjebali mu mandat 500zl i od dwóch msc cisza. Chuj w dupę bezstresowemu wychowaniu.
Zalety mieszkania w kurnikach ze ścianami z kartonu i bez własnego podwórka, które się oficjalnie zwą blokami. Wyrazy współczucia...