Tytuł jak i filmik zajebany z jbzd.
Źródło: https://jbzd.com.pl/obr/1967219/widzieli-juz-czy-tylko-ja-tydzien-za-murzynami-xd
Polska 2021: Wyznacznik prestiżu: fotel dla dziecka za 300 złotych. Ja pierdolę
Jesli uwazasz, ze dziecko w takim wieku powinno miec fotel gejmingowy za 300zl zamiast normalnego fotela do nauki to cos z toba nie halo.
Moj kosztowal 300, dostalem go jako prezent na swieta za ciezkjo zarobione pieniadze zony. ZA ZAROBIONE PIENIADZE. Dzieciak na filmiku najprawdoipodobniej dostal, bo jest uzalezniony-rodzicom przeszkadza spac, sam spedza caly czas przed kompem i chuj go obchodzi, ze innym uprzykrza zycie. Dodatkowo ma w nosie matke, nie ma do niej szacunku.
Rodzice zeby synek byl grzeczny kupuja mu drogie rzeczy, on to wykorzystuje i w pewnym momencie staje sie to jego sposobem na 'zycie'. Dokladnie jak z patola-ich sposob na zycie to nic nierobienie i 'nalezy mi sie'
Wy chyba nastoletnich dzieci nie macie. jak rozkapryszone się trafi to w dwie minuty z oazy spokoju może rodzica do ciężkiej kurwicy doprowadzić... zwłaszcza po tych jebanych zdalnych zajęciach. przyzwyczaiły się dzieciaki do 8 godzin dziennie przed monitorem i teraz chodzą jak zombie wokół elektroniki żeby tylko jeszcze 5 minut (w praktyce godzinę) na tym posiedzieć.
wycięty kawałek z kontekstu i robienie z matki chuj wie kogo . a nie wiadomo co ten gnój odpierdolił