Tytuł jak i filmik zajebany z jbzd.
Źródło: https://jbzd.com.pl/obr/1967219/widzieli-juz-czy-tylko-ja-tydzien-za-murzynami-xd
500 plus powiadasz? 500 plus to odpowiedz na socjal ktory dają na zachodzie by ludzie przyjeżdżali do nich pracować i teraz np. Ukraincy czy bilorusini przyjeżdżają na nas pracować tak jak Polacy pracują na niemcow. Gdy jesteś tepy to lepiej nie mów o tym publicznie.
O, jest i typowa "normalna" rodzina jakich teraz tabuny rozstawiają parawany na wszystkich nadbałtyckich plażach i robią kolejki w każdej budzie z lodami, goframi i frytkami belgijskimi. Dzieciaki idą naćpane cukrem żrąc kolejny syf, ojciec już po 6 żubrach od rana aż go łapy świerzbią by dać upust ciśnienia i komuś przyjebać bo w domu jest zerem, i głowa rodziny - mama - z ryjem wlepionym w smartfona, 3cm tipsami i tatuażem na łydce co 2gie słowo rzuca kurwami na coś lub kogoś.
Gdyby mi mój Syn powiedział ( zamknij sie) to żaden chirurg by mu ryja nie poskladal
Gdyby mi mój Syn powiedział ( zamknij sie) to żaden chirurg by mu ryja nie poskladal
wycięty kawałek z kontekstu i robienie z matki chuj wie kogo . a nie wiadomo co ten gnój odpierdolił
Powinna młodemu wpierdolić jakimś kablem, zaraz by się nauczył szacunku, a na kompa hasło założyć i nie ma dyskusji kurwa!
Jak ja uwielbiam takie patologiczne ulane kurwy po 40stce. Jebał bym szmate w piździsko trzymając za kudły, to by jęczała, jak zarzynana świnia.
Swoją drogą tatuś na pewno nie lepszy. Pewnie typowy firmowiec, co nie płaci robolom i stąd gówniarz ma nowy komputerek, fotelik, a stara kurwa e-szluga i pewnie domek też nowy...
Synalek mógł by w przyszłości się jakoś odwdzięczyć starym i wymordować tą chołotę w pizdu. Już jeden taki był w Polsce
wycięty kawałek z kontekstu i robienie z matki chuj wie kogo . a nie wiadomo co ten gnój odpierdolił