Z kamerą wśród dzikich kierowców, wypadki część #11
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
zostawcie tego białego Gaza bo mi smutno, chciał bym taki samochód
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
2:47 przez jebanego gnoja albo jakąś staruchę się wyjebał, a było w nią kurwa wjechać
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
pierwsza kraksa, po szybie samochodu leciały jego łzy..
2:15 ładne salta lecą xD
ta drunk rusian alert haha ja widziałem ostatnio na swojej ulicy jakiegoś najebanego ziomka wieczorem opierającego sie o drzewo przy ulicy, a na drugi dzień dowiedziałem sie że ktoś go rozmazał samochodem po asfalcie.
0:51 - za dużo grał w NEED FOR SPEEDa
Czemu to ma tak mało piw, a jak jakiś popierdolony szejk jedzie 250 km/h i robi drifty to stawiają jak dla gołej laski?
@up
Może to głos protestu użytkowników, że ww. materiał został udostępniony na facebooku mając chyba nawet niecałe 30 piw...
Może to głos protestu użytkowników, że ww. materiał został udostępniony na facebooku mając chyba nawet niecałe 30 piw...
Kurwa, zaczyna się wrzucanie tych samych filmów pod inną nazwą. Normalnie jak w Rządzie. To samo gówno pod inną partią.
Nie ma piwa bo każdy z kompilacji już był, w innej kolejności.
Albo chuj, dam piwo bo ruskie cierpią he he
Nie ma piwa bo każdy z kompilacji już był, w innej kolejności.
Albo chuj, dam piwo bo ruskie cierpią he he
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów