Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojojoooj, przykładny obywatel się wypowiedział się. A jaki mądry !!!. Piętnować, to trzeba darmozjadów i nierobów takich jak Ty. Dupa Cię boli, że ktoś ma fajny i szybki sprzęt, za robotę się weź!, to może i ciebie będzie stać. Z babci renciny, to ci nawet na paliwo nie starczy...
dobrze prawi, polejcie mu !
dobrze prawi, polejcie mu !
Za co? Za pierdolenie głupot? Że ktoś ma więcej ode mnie oznacza, że może robić co chce bezkarnie? Chyba oboje macie nasrane pod kopułą. Zasrana motopizda do odstrzału i tyle w temacie. Chce poszaleć, to zapraszamy na tor, ale pewnie motorek na kredyt i na wejściówkę $ już nie ma.
Zamocowana na kasku, w pizdę drogie ustrojstwo zapewne nagrywające całe otoczenie a typek sobie tylko później obrócił to w programie.
Kamera 360
ięcej ode mnie oznacza, że może robić co chce
Kamera sferyczna
Pytanie inne. Co to była za szlifierka, że miała takie śliczne odejście?
nieodpowiedzialny idiota, sk***iały pirat drogowy - to trzeba piętnować nie chwalić...
nie zesraj się lamusie
nie zesraj się lamusie
o prawilny motocyklista... uważaj tam lepiej żeby cię shimmy nie dopadło...
nieodpowiedzialny idiota, skurwiały pirat drogowy - to trzeba piętnować nie chwalić...
jestes janusz pizda i jezdzisz jak pizda jebac cie
jestes janusz pizda i jezdzisz jak pizda jebac cie
Ty to pewnie motoPIZDA, że się tak zesrałeś
A co tu na sadola sie nadaje?
Ten rowerzysta, co mu baniak wyjebało jak z procy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów