Można ich nie lubić i nazywać motopipkami ale przynajmniej regularnie dostarczają materiałów na sadola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
Można ich nie lubić i nazywać motopipkami ale takie coś zawsze cieszy japę
nieodpowiedzialny idiota, skurwiały pirat drogowy - to trzeba piętnować nie chwalić...
Ten nie dostarczył, a liczyłem na to.
Halman napisał/a:
nieodpowiedzialny idiota, skurwiały pirat drogowy - to trzeba piętnować nie chwalić...
Ból dupy 1,2,3. Halman, odnoszę wrażenie, że masz dużo wspólnego z aktywistami, zielonymi pedrylami itd itp.
Halman napisał/a:
Ten akurat zapierdala na autostradzie więc częściowo można go rozgrzeszyć. Generalnie uważam, że każdego karma dopadnie więc jak będzie tak odpierdalał to pewnie w końcu się doigra.
a ja sie kurwa zastanawiam jak ta kamerka jest zamocowana i jak ona tak dziala???...
sqnk napisał/a:
a ja sie kurwa zastanawiam jak ta kamerka jest zamocowana i jak ona tak dziala???...
Zamocowana na kasku, w pizdę drogie ustrojstwo zapewne nagrywające całe otoczenie a typek sobie tylko później obrócił to w programie.
arturek_w napisał/a:
Ból dupy 1,2,3. Halman, odnoszę wrażenie, że masz dużo wspólnego z aktywistami, zielonymi pedrylami itd itp.
podczepianie mnie na siłę pod jakiś kretynów w celu ośmieszenia nie świadczy o mnie a o tobie, boli cię głos rozsądku?, ma boleć.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Przecież się nie rozjebał.
Przecież się nie rozjebał.
Zawiodłem się myślałem że gdzieś przypierdoli i mu mózg się wyleje xd
chujowe, pozdrawiem.
Halman napisał/a:
podczepianie mnie na siłę pod jakiś kretynów w celu ośmieszenia nie świadczy o mnie a o tobie, boli cię głos rozsądku?, ma boleć.
Jaki tam głos rozsądku? Twój? Weź... Nie martw się o mnie, nic mnie nie boli
Halman napisał/a:
Ojojoooj, przykładny obywatel się wypowiedział się. A jaki mądry !!!. Piętnować, to trzeba darmozjadów i nierobów takich jak Ty. Dupa Cię boli, że ktoś ma fajny i szybki sprzęt, za robotę się weź!, to może i ciebie będzie stać. Z babci renciny, to ci nawet na paliwo nie starczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów