18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Knegarn 2017-09-23, 17:55 18
przegląda facebooka i pierdoli, kto dał jej lajka i kto skomentował zdjęcie.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-09-23, 18:13 5
Jak on taka duza zmywarke na trybuny wciagnal...???
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-09-23, 18:34 70
zamiast zająć się dupeczką, to siedzi i ogląda facetów ...

Zgłoś
Gruszek83 2017-09-23, 18:46 19
Zgłoś
qwerty123hwdp 2017-09-23, 19:36 9
W imieniu fantastico określam nieadekwatność zawartości tego filmu stosunkowo do portalu, na którym się znajduje. Wiem, jak walczysz o to mój drogi fantastico, więc oszczędzę ci tyle pisania. Nie dziękuj.

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
chocho 2017-09-23, 22:26 3
Jemu smutno bo kupon nie wszedł a dom za niego zastawił. Ona jeszcze nie wie i mu ćwierka jakie zasłony już wybrała...
Zgłoś
tranzystor 2017-09-24, 1:34 2
Co to za typ, co zabiera kobietę na mecz? W domu pewnie całymi dniami napierdala na PS albo innym gównie. Baba ma jedyny pożytek z takiego "faceta", że idzie do pracy i może sobie w tym czasie kochanka skołować.
Zgłoś
fantastico 2017-09-24, 2:10 4
Dodam, że Cracovia przegrywała wtedy 3:0 ;]
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-24, 11:15 2
Typowa baba pierdoli o byle czym ważne żeby tylko gadać, a w tym czasie coś przegląda w internecie lub piszę z podobnymi do niej idiotkami. Po chuj ona w ogóle poszła na ten mecz? Pewnie tylko, żeby sobie zrobić fotkę i pochwalić się na fejsie lub innym gównie. Bardzo to wkurwia jak taka pierdoli coś cały czas i później ma pretensje, że nie wyłapałeś jednego zdania z tego słowotoku zdań, które nie miały żadnego sensu.
Zgłoś
korinogaro 2017-09-24, 13:52 2
@Siberian_Meat_Grinder nie każdy jest pierdolona dziewicą jak ty która dostaje erekcji jak tylko uda mu się samemu siedzieć w tym samym pokoju z kobietą, nawet jeśli to jego babcia.
Zgłoś
bartalmighty 2017-09-24, 14:47 1
Pierdolenie tej kobiety było na pewno ciekawsze niż ten mecz.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-09-24, 15:00 3
korinogaro napisał/a:

@Siberian_Meat_Grinder nie każdy jest pierdolona dziewicą jak ty która dostaje erekcji jak tylko uda mu się samemu siedzieć w tym samym pokoju z kobietą, nawet jeśli to jego babcia.

widzę, żeś wyczarował jakieś pokręcone wnioski ze swojej dupy - wiedź, jedno: ja kobiety bzykam i nie pozawalam im czekać, jeżeli mają na to ochotę - ten wyraźnie (pewnie z resztą jak Ty) woli gapić się na spoconych facetów i woli podziwiać ich wdzięki.
Zgłoś
Zadi_ 2017-09-24, 20:23 1
Co macie do piłki nożnej, pedały?
Zgłoś
fantastico 2017-09-24, 21:36 1
Zadi_ napisał/a:

Co macie do piłki nożnej, pedały?

Przegrywy mają coś o piłki nożnej ;D Ale niech sobie gadają.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów