Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tępa pizda zasłużyła sobie na to swoją bezmyślnością. Dobrze jej tak.
Obrazek
Oby nikt z Twojej rodziny nie był taką "tępą pizdą". Samochody się zatrzymują, osoba przechodzi, debil nie zwraca na to uwagi i jedzie jak chce i zabija kogoś. Jak to mówią, mimo iż jako pieszy masz przejście, musisz myśleć za siebie i za idiotę za kółkiem, bo samochód się wyklepie, człowieka nie
Osobiście przechodząc przez ulicę, zawsze, ale to zawsze (zauważyłem, że nawet jak jestem ostro najebany), mam oczy dookoła głowy co się dzieje w zasięgu wzroku. To że mam pierwszeństwo na przejściu, nie czyni mnie nieśmiertelnym - dlatego lepiej się pilnować. Ciągle to powtarzam wszystkim znajomym i rodzinie. Mam nadzieję, że biorą to sobie do serca... Bo różnie może być, czyjaś brawura, pijaństwo, czy też awaria auta i problem gotowy. Już parę razy w życiu musiałem spierdalać przed jakimś pajacem z przejścia.
@up - też mam taką nadzieję. Ja rozumiem, że ktoś się może zagapić, zamyśleć - ale ta idiotka miała po prostu życzenie śmierci. Zero instynktu samozachowawczego, zapierdalała jak jebany leming.
Osobiście przechodząc przez ulicę, zawsze, ale to zawsze (zauważyłem, że nawet jak jestem ostro najebany), mam oczy dookoła głowy co się dzieje w zasięgu wzroku. To że mam pierwszeństwo na przejściu, nie czyni mnie nieśmiertelnym - dlatego lepiej się pilnować. Ciągle to powtarzam wszystkim znajomym i rodzinie. Mam nadzieję, że biorą to sobie do serca... Bo różnie może być, czyjaś brawura, pijaństwo, czy też awaria auta i problem gotowy. Już parę razy w życiu musiałem spierdalać przed jakimś pajacem z przejścia.
Tak samo mam, zawsze patrzę, czy debil nie jedzie i wolę poczekać chwilę, niż wpierdolić się pod koła. Co nie zmienia faktu, że taki kierowca dostanie wyrok za nieumyślne spowodowanie śmierci. Nawet jak nikogo nie potrąci, to wyprzedzanie na pasach jest zabronione.
W angli jak jest pusto czy cos, no to sie przechodzi, a w polsce czekaja na zielone jak roboty czy cus. Czy w polsce sa jakies mandaty za przechodzenie na czerwonym ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów