Co ten Till Lindeman
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Co ten Till Lindeman
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ten ochroniarz w masce? Brak szacunku dla Rammsteina
habiTEK napisał/a:
Ledwo 'spiewa'
Ledwo łazi.
A wogóle to skonczyłl sie na Kill'em All
Raczej na No Life Till leather
mit2 napisał/a:
Dickinsonowi czy Dio to on może co najwyżej glany polerować.
Nie ma do nich szans. Pozdrówka!
Jak można iść na koncert grubego obrzydliwego niemca i móc później spojrzeć w lustro?!
dadar123 napisał/a:
Wygląda jak ciota
Ciota możesz być co najżywiej ty po twoim ciotowatym ojcu xd
Spotkałęm kiedyś byłą gwiazdę estrady, w Hiszpanii, pracowała w przemyśle muzycznym, i powiedziała Mi, jak robi sie gwiazdę muzyki.
A wiec wybiera sie kogoś z problemami psychicznymi, zabureniami osobowosci, uzależnioną od narkotyków, sierotę, z patologicznego domu, i daje dostęp do gitary, designerów, specjalistów promocji, managerów, itp.
Bo celem głównym nie jest robienie dobrej muzyki, ale celem jest zniszczenie psychiczne kolejnego pokolenia, dzieciaki widza takiego kogos tam, i zaczynają go naśladowac i podziwiać, bo ma w pit kasy, oni też by chcieli tak ćpać, tak grać, tak sikać ze sceny.
paru z nich to może faktycznie osiągnie, ale większość, co najwyżej osiągnie wesołą bezdomność, a taka bezużyteczna jednostka, wywołuje kolejne szkody społeczne, a to świetnie celem jest zniszczenie społęczeństwa opartego na prawdzie, milości, i Chrześcijaństwie (dla złośliwych zaznacza nie na katolicyzmie, z tym jest trochę podobnie ja z przemysłem muzycznym).
A wiec wybiera sie kogoś z problemami psychicznymi, zabureniami osobowosci, uzależnioną od narkotyków, sierotę, z patologicznego domu, i daje dostęp do gitary, designerów, specjalistów promocji, managerów, itp.
Bo celem głównym nie jest robienie dobrej muzyki, ale celem jest zniszczenie psychiczne kolejnego pokolenia, dzieciaki widza takiego kogos tam, i zaczynają go naśladowac i podziwiać, bo ma w pit kasy, oni też by chcieli tak ćpać, tak grać, tak sikać ze sceny.
paru z nich to może faktycznie osiągnie, ale większość, co najwyżej osiągnie wesołą bezdomność, a taka bezużyteczna jednostka, wywołuje kolejne szkody społeczne, a to świetnie celem jest zniszczenie społęczeństwa opartego na prawdzie, milości, i Chrześcijaństwie (dla złośliwych zaznacza nie na katolicyzmie, z tym jest trochę podobnie ja z przemysłem muzycznym).
habiTEK napisał/a:
Ledwo 'spiewa'
Ledwo łazi.
Nie zesraj sie
habiTEK napisał/a:
Ledwo 'spiewa'
Ledwo łazi.
A w ogóle pisze sie osobno., a w ogóle ty jestes skonczony....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów