Dwóch mężczyzn próbuje ukraść przypadkowemu mężczyźnie kurtkę z gęsi kanadyjskiej za 900 funtów. Wydarzyło się to w Wielkiej Brytanii.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie w tym zjebaczonym kurestwie majom. Nie dosc ze placa podatki na darmozjadow to jeszcze regularnie są ubogacani.
Teraz to już Ty Polusie płacisz tak samo xd ten podatek xd
Ale jestes za głupi aby to ogarnąć
A co, nie możesz się doczekać? Nic nie przyklepał, konkrety dopiero będą ustalać.
Weź mnie nie rozśmieszaj Biskupi odbycie. "Będą ustalać konkrety"? Konkrety były ustalone, ale PL sprzeciwiała się rozdawaniu bambusów lub kary finansowe i EU szukała sposobu na obejście problemu weta. Teraz to już nie problem i Tusk dostanie tylko informację ile autokarów z inżynierami do nas jedzie.
Chyba się pomyliłem mówiąc, że znakomicie udajesz debila. Ty chyba nie udajesz
A co, nie możesz się doczekać? Nic nie przyklepał, konkrety dopiero będą ustalać.
nie mogę się doczekać samoosądów na tych smoluchach jebanych. Btw jak nic nie przyklepał to czemu żwirownia wpuścił ich do sejmu i cykał sobie fotki ?
To musi być prawdziwa rzadkość, jakiś marginalny przypadek, jakiś filmik jeden na dekadę. Nie ma co robić paniki i siać paniki, bo ludzie są różni i biali też mogą tak robić a robią to nawet dużo częściej tylko grupy prawicowe powielają jakieś rzadkie filmiki i w ten sposób chcą atakować większość, która się na to nie godzi i chce żyć na swój sposób czy to facet z facetem czy kobieta aseksualna albo tak dalej. Ktoś musi powiedzieć stop i dla Konfederacji i dla PiS, bo jednak oni nienawidzą kobiet a Tusk chce normalności i jak nie do wigilii to chociaż na Wielkanoc by już tych innych tv nie było i nie było jak jakaś powstanie to żeby nie było i żeby ludzie już przestali się kłócić. Na razie mamy 5miliardów z KPO także cieszmy się, a jak będziemy przyjmować to będzie więcej pieniążków, tym bardziej że trzeba przyjmować, bo nie ma wyboru... Tego już się nie zatrzyma. Nie można być głupim...
jak widać, można...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów