📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Amatorzy. Nie było strzału ze sprzęgła, wyrywającego nogę na sam koniec...
czemu ludzie mają potrzebę znęcania się nad innymi? Nigdy tego nie zrozumiem
Up.
Bo są niedowartościowani. Nie rozwijają się,w żadnym kierunku.Znęcanie się nad innymi,to ich sposób na odstresowanie się,zabicie nudy.Zyskują też poczucie siły,gnębiąc innych podnoszą swoje ego.
Oczywiście na następny dzień znowu,żyją w swoim smutnym jak pizda świecie.I tworzą w głowie niesamowite historie o sobie,które i tak nigdy się nie spełnią,przez co spierdolenie takich osób jest jeszcze większe.
Bo są niedowartościowani. Nie rozwijają się,w żadnym kierunku.Znęcanie się nad innymi,to ich sposób na odstresowanie się,zabicie nudy.Zyskują też poczucie siły,gnębiąc innych podnoszą swoje ego.
Oczywiście na następny dzień znowu,żyją w swoim smutnym jak pizda świecie.I tworzą w głowie niesamowite historie o sobie,które i tak nigdy się nie spełnią,przez co spierdolenie takich osób jest jeszcze większe.
toć to słynna staropolska tradycja włóczenia końmi !
tylko koń pewnie wyruchany gdzieś w rowie leży..
tylko koń pewnie wyruchany gdzieś w rowie leży..
Jaki kraj, taki śnieg.
W chuj dobre. W końcu jakiś powiew świeżości, nie przypominam sobie żebyśmy mieli tu taki filmik kiedykolwiek
ciekawe , że jeszcze żaden pojeb nie napisał i nie nawiązał do katolików,
szabas w piątek, dziwne
szabas w piątek, dziwne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów