📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czyli go nie wyjebał z domu tylko zajebał...
i za tysiąc lat opinia o tej dziczy ze wschodu się nie zmieni.
i za tysiąc lat opinia o tej dziczy ze wschodu się nie zmieni.
juz wcześniej musiał nim o ściane napierdalać bo w ogóle się nie szarpał ten kot , jebany śmiec kiedyś ludzi paliliu w garach i nadziewali na pal, powinno to wrócić.
zipi napisał/a:
juz wcześniej musiał nim o ściane napierdalać bo w ogóle się nie szarpał ten kot , jebany śmiec kiedyś ludzi paliliu w garach i nadziewali na pal, powinno to wrócić.
Też mi się wydaje, że kot wyczerpał już wszystkie zapasowe życia w drodze na dół. Może nasrał w wyjściowe onuce pana domu i spotkała go kara
Czarek32 napisał/a:
O chuj bym tą ruską kurwe za tego kota zajebał, cwel pierdolony
Zjebać o chuj...próbuję sobie to wyobrazić....
Jak nasrał to wyjebać za okno niech myszy łapie . Nawet z 10 piętra kot zawsze spada na 4łapy
to jakiś apartamentowiec musi być bo coś za czysto a i farba ze scian nie poździerana
Ruskie to debile... Nie prościej sierściucha przez okno myknąć? I tak na cztery łapy spadłby.
Idiota. Ciepłą skórkę na plecy wyrzucił.
Duczki1234 napisał/a:
Jak nasrał to wyjebać za okno niech myszy łapie . Nawet z 10 piętra kot zawsze spada na 4łapy
Chyba że mu grzbiet masłem posmarujesz to spadnie na plecy jak kanapka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów