Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurcze... czy ktoś przeżył?
No k🤬a, 1-1-2011. Kac morderca nie ma serca
@up
Jaki kac?? pewnie wódki zabrakło i jedzie po więcej
Rosja, kraj, w którym z dowolnego pasa możesz skręcić gdzie chcesz, a nawet zawrócić.
pewnie jakas ukraina, bo sie nawet nie bili
W Rosji każdy musi mieć kamerkę w samochodzie ? sa sadolu większość wypadków i faili jest z Rosji ;p
r................0
2012-02-06, 13:52
Dziwne - nikt się nie wyzywa? Przecież dźwięk w kamerze jest, ale ludzi nie słychać.
Nie dziwię się, że w Rosji tyle ludzi ma kamery w samochodach XD Tępaków tam nie brakuje, a później wszystko łatwiej udowodnić
E................e
2012-02-06, 16:32
Kilka dni temu inteligent z mpk skręcał podobnie, ale z prawego w lewo... ledwo się zatrzymałem.
no taa... widać. MATECZKA RASIJA. najzwyczajniej w świecie pobliska dyskoteka sobie stroboskop podłączyła pod sygnalizator stąd typowi sie poj🤬y kierunki a wszystko w wyniku ataku epilepsji.
r................0
2012-02-06, 16:39
Sygnalizacja jak ruskie techno w lesie ;D

)
O, jak ładnie plastiki poleciały
ĸuń
2012-02-06, 18:59