Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam się nie pierdolą kończą strzelać gdy mają puste magazynki.
A czego nie rozumiesz?
Celem jest powalenie i obezwładnienie, a nie - jak na filmach fabularnych - oddanie jednego strzału z biodra, tyłem, przez lusterko, i to jeszcze kalibrem 0,117.
;>
Strzela się tak, by wróg/przeciwnik przestał stanowić zagrożenie.
Kurwy, debile i prokuratorzy, szczególnie ci ostatni w Polsce, usiłują bredzić, że przecież w przypadku bandyty to można było pogadać, list wysłać, a po każdym strzale uruchamiać komisję sejmową, która sprawdzałaby stan bandyty.
Nie bez powodu Amerykanie (czyli Europejczycy, którzy uciekali przed tyranią debilnych i skurwiałych rządów) mawiają, że lepiej, by cię sądziło dwunastu, niż niosło sześciu...
Policja: "You too" <faszerowanie nygusa ołowiem>
Martwy ich nie pozwie, a kule tańsze niż hospitalizacja.
Piękna sprawa, można się zajebiście odstresować np. po porannej kłótni z żoną czy córką. albo synem...
ja rozumiem, że gość może być naćpany, mieć tryb Tony Montana i ruszyć na nich po przyjęciu 5 magazynków, no ale kurwa, jaki jest sens dziurawić go 30 kulami? pewnie po tej egzekucji hamburgery kazali mu pokazać ręce i go skuli. pewnie innym to się podoba, ale ja wolę żyć w kraju, gdzie o winie i karze decyduje sąd a nie takie afrykańskie egzekucje wedle uznania
A tam nie marudź. Ja myślę że oni potem przeglądają nagrania i za konkretne tragienia sobie przyznają punkty. Taka policyjna mini-gierka
Ciężko stwierdzić wtedy kto jest odpowiedzialny na zabicie śmiecia.
A czy to ważne kto zabił , ważne że posprzątane.
ja rozumiem, że gość może być naćpany, mieć tryb Tony Montana i ruszyć na nich po przyjęciu 5 magazynków, no ale kurwa, jaki jest sens dziurawić go 30 kulami? pewnie po tej egzekucji hamburgery kazali mu pokazać ręce i go skuli. pewnie innym to się podoba, ale ja wolę żyć w kraju, gdzie o winie i karze decyduje sąd a nie takie afrykańskie egzekucje wedle uznania
Tylko pamiętaj, że droga, aby znaleźć się w sytuacji w której stoisz z maczetą w supermarkecie, jest długa i najpierw trzeba podjąć cały szereg złych decyzji.
To nie jest koleś, który się zdenerwował i na spontanie wywrócił kilka koszyków w sklepie.
Jeżli ktoś przyjął narkotyki, kupił maczetę, wszedł do marketu i jest w pełni gotów upierdolić kogoś niewinnego i patrzeć jak umiera - innymi słowy rozgrywa na poziomie życia i śmierci, to chcąc nie chcąc musi liczyć się z tym, że powstrzymujący go ludzie grają na tych samych zasadach, nawet jeśli w jakimś stopniu nie byłby on w 100% winny swojej sytuacji. Sądy są dla tych, którzy chcą poddać się karze, a nie dla tych, którzy rozgrywają życiem tu i teraz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów