Czy kolejny idiota?
Jeden pies - świat stał się lepszy, tylko gliniarzy szkoda, niektórym się to potem śni.
ja rozumiem, że gość może być naćpany, mieć tryb Tony Montana i ruszyć na nich po przyjęciu 5 magazynków, no ale kurwa, jaki jest sens dziurawić go 30 kulami? pewnie po tej egzekucji hamburgery kazali mu pokazać ręce i go skuli. pewnie innym to się podoba, ale ja wolę żyć w kraju, gdzie o winie i karze decyduje sąd a nie takie afrykańskie egzekucje wedle uznania
Opuść swoją utopię piwniczną.
ja rozumiem, że gość może być naćpany, mieć tryb Tony Montana i ruszyć na nich po przyjęciu 5 magazynków, no ale kurwa, jaki jest sens dziurawić go 30 kulami?
Masz rację, oni powinni być uzbrojeni chociaż w jakieś M16, a najlepiej każdy w CKM z nabojami jak u Rambo. Tylko wtedy można być pewnym.
Ja nie widzę powodu, dla którego nie dziurawić 30 razy.
ja rozumiem, że gość może być naćpany, mieć tryb Tony Montana i ruszyć na nich po przyjęciu 5 magazynków, no ale kurwa, jaki jest sens dziurawić go 30 kulami? pewnie po tej egzekucji hamburgery kazali mu pokazać ręce i go skuli. pewnie innym to się podoba, ale ja wolę żyć w kraju, gdzie o winie i karze decyduje sąd a nie takie afrykańskie egzekucje wedle uznania
Tak, skuli go, bo bezpieczenstwo gliniarzy jest na pierwszym miejscu, niz jakiejs cioty z maczeta. Po co dziurawic go 30 kulami? Nie no spoko, lepiej strzelic raz, pozwolic mu dobiec i komus zajebac maczeta. Wyjdz z piwnicy i sie nie kompromituj
Masz rację, oni powinni być uzbrojeni chociaż w jakieś M16, a najlepiej każdy w CKM z nabojami jak u Rambo. Tylko wtedy można być pewnym.
Ja nie widzę powodu, dla którego nie dziurawić 30 razy.
Najfajniej wyglądało by jakby dostał grubym śrutem kilka szotów. W sam raz na takiego wieprza.
Tam się nie pierdolą kończą strzelać gdy mają puste magazynki.
Ciężko stwierdzić wtedy kto jest odpowiedzialny na zabicie śmiecia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów