ale jak to?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ale jak to?
Mialem nadzieje ze pazurkiem wyrwie jej kolczyk z nosa...
Ja pierdzielę... Koty na łapach mają gruczoły potowe. Równie dobrze mogłaby lizać spconego grubasa pod pachami.
gówien w kuwecie to wcale nie rozgarniał tymi łapami
saves napisał/a:
Ja pierdzielę... Koty na łapach mają gruczoły potowe. Równie dobrze mogłaby lizać spconego grubasa pod pachami.
Ale taka kociara kutasa już do buzi nie weźmie, bo obrzydliwe...
Mam koty, Ragdolle, zajebista rasa, zajebiste koty, kocham strasznie. Ale nie pozwalam im łapek kłaść mi na twarzy czy chodzić po stołach. Przecież przed chwilą gówno zakopywał w kuwecie i lizał sobie dupę...
Tzn zawsze to czystsze od śmierdzącego psa, którego jak nie wykąpiesz, to jebie jak menel. Szczególnie jak zmoknie.
Tzn zawsze to czystsze od śmierdzącego psa, którego jak nie wykąpiesz, to jebie jak menel. Szczególnie jak zmoknie.
loda_szmato napisał/a:
Ale psy to dobre ziomeczki, a koty chuje jebane i to jest eufemizm.
Lipa. Nie ukazuje film ów efektu kociej łapy wyciągnięcia z parszywej mordy szramą cienką trasującej
SZARY_Z_SZEREGU napisał/a:
gówien w kuwecie to wcale nie rozgarniał tymi łapami
Ale w przeciwieństwie do brudnych i smierdzacych psów, koty się myja i po kuwecie łapy sobie czyszcza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów