📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierwszy raz śmiałem się jak jakiś czubek żałośnie all ak gada.
Może to był dom teściowej...
oni maja ograniczone słownictwo jak małpy, ogolnie oni maja mała kulture tam, w ogole poza koranem nie maja innych książek i w ch00j malo czytaja, nikt tam muzyki nie produkuje, nikt nawet nic nie maluje , ani nie gra scen, to sa jeszcze małpy, potrzeba im jeszcze 1000 lat zeby wymyślili teatr z dwiema maskami a kolejne 500 na wymyslenie 3 osoby w teatrze, narazie to sa jeszcze prymitywne stworzenia próbujące odnależć sie w tym swiecie, z tego wzgledu ze duze koncerny szukaja rynków zbytu to upychaja przestarzałe sprzety elektroniczne do krajów uposledzonych i oni wszyscy sie w tym gubią ale dzieki temu mamy tez takie filmiki
Cytat:
Dom im niszczy pocisk - Allahu Akbar.
Dom im niszczy tornado - Allahu Akbar.
Też się wkurwiam jak jakiś dom niszczy moje ulubione tornado.
Suty_dziobaka napisał/a:
Zabijają kogoś - Allahu Akbar
Któryś z nich ginie - Allahu Akbar
Poziom umysłowy ciapatych.
Dom nam niszczy pocisk - Kurwa mać
Dom im niszczy tornado - Kurwa mać
Zabijają kogoś - Kurwa mać
Któryś z nich ginie - Kurwa mać
Wygrywamy na loterii - Kurwa mać
Suty_dziobaka napisał/a:
Zabijają kogoś - Allahu Akbar
Któryś z nich ginie - Allahu Akbar
Poziom umysłowy ciapatych.
Idąc tym tropem u nas wszystko zastąpisz pospolitym "kurwa"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów