Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tłumaczysz się czy co i jak?
Nie po prostu mówię że prawdziwego pedofila nigdy nie złapią .... Za to obiją jakieś kaleki życiowe przez co mogą się nabawić przerwy w życiu
A widziałem ich wideo już kilka razy. Dają w mordę kilka razy takiemu delikwentowi, za co mogą zostać pozwani bo ich wizerunek jest widoczny, a pedo potem jest puszczany wolno
Jeśli to rzeczywiście PDF to za lekko go potraktowali.
Dożyliśmy czasów gdzie słowo PEDOFIL trzeba cenzurować?
Ja wiem, że w usa lobby lgbtqrwa++++ walczy o to aby słowo pedofil było nielegalne i zastąpione "minor attracted person" ale my się tutaj tak nie bawimy.
Pedofil to pedofil i nazywamy rzeczy po imieniu a jesli kogoś to obraża to polecam nowy rozkład jazdy.
Ja wiem, że w usa lobby lgbtqrwa++++ walczy o to aby słowo pedofil było nielegalne i zastąpione "minor attracted person" ale my się tutaj tak nie bawimy.
Pedofil to pedofil i nazywamy rzeczy po imieniu a jesli kogoś to obraża to polecam nowy rozkład jazdy.
Nie, po prostu w chuj mnie śmieszy ten PDF.
Ale ok, specjalnie dla Ciebie będę od teraz używał tylko słowa pedofil.
Nawet będę pisać, pierdolony pedofil.
Obiecuje
Nie po prostu mówię że prawdziwego pedofila nigdy nie złapią .... Za to obiją jakieś kaleki życiowe przez co mogą się nabawić przerwy w życiu
A co taki to jakiś nieprawdziwy PDF? Umawiał się z dzieciakiem to najprawdziwszy PDF. Czepiacie sie tutaj wyłapywaczy a robią robote które państwo powinno robić. Skoro takie ECPU są w stanie wyśledzić dwóch typów tygodniowo to państwo powinno tym bardziej. I nie wrzucajcie tutaj teksów że to są jacyś upośledzeni czy niedojebani, gówno prawda, 97% to zdrowi na ciele i umyśle goście. Wielka obrona PDFów że upośledzeni a jakoś są na tyle ogarnięci że potrafią dziecko urabiać tygodniami, umawiać się z nimi i wysyłać im filmy jak sie tasują. A niech nawet te 2-3% będzie upośledzone, no to chuj, im to wolno? Jak ktoś nie odpowiada za siebie to ma opiekuna który za niego odpowiada. Jebać PDFów i ich obrońców.
Nie, po prostu w chuj mnie śmieszy ten PDF.
Jeszcze zabawniejsze jest używanie pełnego zwrotu pdf file
Co, zapomniałeś ze zyjemy w takich czasach gdzie LGBT z gejami i lesbijkami nie ma nic wspólnego? To stado ludzi z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, pedofilami, sojakami, cuckami, świniami których nikt nie chce i innymi wykolejencami
Raczej powinieneś winić cenzurę na różnych mediach społecznościowych. Ludzie nauczyli się ją obchodzić, by nie dostać bana a potem się to przelewa na fora które owej cenzury nie stosują.
[ Dodano 2024-10-13, 18:46 ]
A co taki to jakiś nieprawdziwy PDF? Umawiał się z dzieciakiem to najprawdziwszy PDF. Czepiacie sie tutaj wyłapywaczy a robią robote które państwo powinno robić. Skoro takie ECPU są w stanie wyśledzić dwóch typów tygodniowo to państwo powinno tym bardziej. I nie wrzucajcie tutaj teksów że to są jacyś upośledzeni czy niedojebani, gówno prawda, 97% to zdrowi na ciele i umyśle goście. Wielka obrona PDFów że upośledzeni a jakoś są na tyle ogarnięci że potrafią dziecko urabiać tygodniami, umawiać się z nimi i wysyłać im filmy jak sie tasują. A niech nawet te 2-3% będzie upośledzone, no to chuj, im to wolno? Jak ktoś nie odpowiada za siebie to ma opiekuna który za niego odpowiada. Jebać PDFów i ich obrońców.
Bredzisz, nie raz już oskarżyli niewinną osobę i puścili wideo w świat, i nie jeden pedofil w ich szeregach został odkryty. Samosądy zawsze są były i będą złem. W ogóle nie wspominając, że oni nikogo nie ŁAPIĄ. Nie dochodzi do popełnienia przestępstwa, więc ci goście których to niby "łapią", natychmiast są wypuszczani przez policję.
[ Dodano 2024-10-13, 18:48 ]
Dziwne, jeśli to USA to ci ludzie nagrali na siebie taki materiał, że wylądują na ulicy oskubani do ostatniego centa przez prawnika tego (jak można domniemywać z filmiku) potencjalnego pedofila. Sam nie wiem kto głupszy - skoro mieli materiał dowodowy z prowokacji to powinni zadzwonić na policję, albo jeśli już chcieli mu najpierw wpierdolić to powinni to zrobić bez kręcenia bata na samych siebie. Ludzie zidiocieli do reszty, nagrywają się jak popełniają przestępstwo i wrzucają do internetu.
Tak jak wyżej pisałem, nie dochodzi do popełnienie przestępstwa, więc nie mają co policji informować. Pamiętasz ten murrykański program o łapaniu pedofili? Z Chrisem Hansenem, tym z memów. Tam też nikt z tych typów nie kończył w pierdlu.
Raczej powinieneś winić cenzurę na różnych mediach społecznościowych. Ludzie nauczyli się ją obchodzić, by nie dostać bana a potem się to przelewa na fora które owej cenzury nie stosują.
Bredzisz, nie raz już oskarżyli niewinną osobę i puścili wideo w świat, i nie jeden pedofil w ich szeregach został odkryty. Samosądy zawsze są były i będą złem. W ogóle nie wspominając, że oni nikogo nie ŁAPIĄ. Nie dochodzi do popełnienia przestępstwa, więc ci goście których to niby "łapią", natychmiast są wypuszczani przez policję.
Tak jak wyżej pisałem, nie dochodzi do popełnienie przestępstwa, więc nie mają co policji informować. Pamiętasz ten murrykański program o łapaniu pedofili? Z Chrisem Hansenem, tym z memów. Tam też nikt z tych typów nie kończył w pierdlu.
To ty bredzisz, oglądałeś chociaż kilka filmów wrzucych przez te grupy? Przecież te chuje PDFy same sie do wszystkiego przyznają przed kamerą. Jestem w stanie uwierzyć że mógł się trafić jakiś przypadek niewinny, teoretycznie, ale oni pokazują gościu którzy wysyłają swoje fiuty do dzieci jeszcze z mordą, ponowiez byś wiedział jakbyś coś obejrzał. A co do łapania, no to co poradzić że prawo jest pojebane, a to chuj tam, niech sobie wypisuja do dzieci i niech urabiają i sie z nimi spotykają, wszystko gra.
Acha czyli już można skazywać zaa pomyślnie o próbie przestępstwa ? Jeśli tak to muszą pozamykać jakieś 60 procent społeczeństwa...
I zazwyczaj łapią takich typów co nie wiedzą gdzie jest sufit a gdzie podłoga...... Prawdziwych pedofilów w życiu nie złapią i najlepsze jest to że nie raz okazuje się że typ co biega zaa pedofilami sam nim jest.... Po prostu ma darmowy child content i jest w środku i nie da się złapać takim kurwa elementą. I dzisiaj raczej się nie pisze do #cutesuzi5437 bo wiadomo że to podpucha a się jedzie do Tajlandii czy innego gówno kraju i tam mają dla ciebie caały asortyment.....
to już było - raport mniejszości
James się ogarnie i dojedzie gościa co mu zajebał wyciągając od niego kasę w sądzie - taka ameryka.
A w sądzie będzie mówił - wiedziałem że rozmawiam z dorosłym i chciałem się z nim skonfrontować ale mnie zaatakował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów