18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1991adam1991 2024-10-14, 10:06
rybsony napisał/a:

Tłumaczysz się czy co i jak?

Ringojeb napisał/a:

Mają jakiś kanał gdzie można zobaczyć więcej ich filmów?

Daj mu spokój każdemu się chce r🤬ać.
Zgłoś
Cymesowy 2024-10-14, 12:49 2
tjvrob3l napisał/a:

A co taki to jakiś nieprawdziwy PDF? Umawiał się z dzieciakiem to najprawdziwszy PDF. Czepiacie sie tutaj wyłapywaczy a robią robote które państwo powinno robić. Skoro takie ECPU są w stanie wyśledzić dwóch typów tygodniowo to państwo powinno tym bardziej. I nie wrzucajcie tutaj teksów że to są jacyś upośledzeni czy niedoj🤬i, gówno prawda, 97% to zdrowi na ciele i umyśle goście. Wielka obrona PDFów że upośledzeni a jakoś są na tyle ogarnięci że potrafią dziecko urabiać tygodniami, umawiać się z nimi i wysyłać im filmy jak sie tasują. A niech nawet te 2-3% będzie upośledzone, no to c🤬j, im to wolno? Jak ktoś nie odpowiada za siebie to ma opiekuna który za niego odpowiada. J🤬 PDFów i ich obrońców.

Ty jesteś jebnięty i nie rozumiesz w ogóle tematu, dzięki takim zjebom którzy łapią upośledzonych niedorozwiniętych ludzi z umysłem 12 latka prawdziwi pedofile mają zasłonę dymną, gdyby państwo łapało takich ludzi to tym bardziej prawdziwi pedofile mieli by lepiej bo społeczeństwo było by przekonane o tym że coś się dzieje i by nie naciskali na rządzących a zresztą przecież nie od dzisiaj wiadomo że elita i ludzie u władzy samą takie ciągoty

Prawda jest taka że pedofile doskonale wiedza jak się ukrywać, to są gangi które dzielą się dziećmi i filmami które z nimi nakręcili. Nigdy by się nie umówili z randomowym dzieckiem przez internet na spotkanie w realu tylko zazwyczaj obracają własne dzieci lub dzieci bliskich, polecam się zainteresować tematem i pooglądać lub poczytać jak się łapie prawdziwych pedofili i że to nie zajmuje 2 dni na internetowym czacie tylko miesiące czasem lata pracy specjalistów.

W przypadku takich osób jak na filmie to jak bicie dziecka z klasy integracyjnej bo zrobił coś źle. Od tego są służby a potem lekarze specjaliści a nie chłopy z widłami.

To tak samo jak policja chwali się złapaniem "dilera" 18 latka - wrzucając zdjęcie z 10g marichuany i scyzoryk który znaleźli w mieszkaniu, a grube ryby widzą to i tarzają się ze śmiechu na podłodze
Zgłoś
trebor2709 2024-10-14, 13:21
PsikutaBezS napisał/a:

Mam nadzieję że sprawcy tej czynnej napaści, naruszeni nietykalności cielesnej i zniewolenia - zostaną dojechani przez adwokatów ofiary

Mam nadzieję że ty ze swoimi preferencjami seksualnymi zostaniesz kiedyś dojechany przez Polskich łowców pedofili.Amen
Zgłoś
tjvrob3l 2024-10-14, 22:03
Cymesowy napisał/a:

Ty jesteś jebnięty i nie rozumiesz w ogóle tematu, dzięki takim zjebom którzy łapią upośledzonych niedorozwiniętych ludzi z umysłem 12 latka prawdziwi pedofile mają zasłonę dymną, gdyby państwo łapało takich ludzi to tym bardziej prawdziwi pedofile mieli by lepiej bo społeczeństwo było by przekonane o tym że coś się dzieje i by nie naciskali na rządzących a zresztą przecież nie od dzisiaj wiadomo że elita i ludzie u władzy samą takie ciągoty
Prawda jest taka że pedofile doskonale wiedza jak się ukrywać, to są gangi które dzielą się dziećmi i filmami które z nimi nakręcili. Nigdy by się nie umówili z randomowym dzieckiem przez internet na spotkanie w realu tylko zazwyczaj obracają własne dzieci lub dzieci bliskich, polecam się zainteresować tematem i pooglądać lub poczytać jak się łapie prawdziwych pedofili i że to nie zajmuje 2 dni na internetowym czacie tylko miesiące czasem lata pracy specjalistów.
W przypadku takich osób jak na filmie to jak bicie dziecka z klasy integracyjnej bo zrobił coś źle. Od tego są służby a potem lekarze specjaliści a nie chłopy z widłami.
To tak samo jak policja chwali się złapaniem "dilera" 18 latka - wrzucając zdjęcie z 10g marichuany i scyzoryk który znaleźli w mieszkaniu, a grube ryby widzą to i tarzają się ze śmiechu na podłodze

gdzie ty tu widzisz upośledzonego o mentalności 12 latka? zwykły chłop który sie zesrał że go złapali. wymyśliliście sobie jakichś mitycznych niedorozwojów i wojujecie argumentem, c🤬ja nie niedorozwoje. weźmy to ecpu jako przykład, robią kilka wrzutek tygodniowo, no k🤬a samych niedorozwiniętych pedofili mamy w tym kraju normalnie.

Ja wiem do jakich pedofili ty pijesz. Ale k🤬a nie jest robione nic żeby złapać tych dużych ani małych Więc wk🤬ia mnie jak widze że zebrały się ekipy które próbują zrobić coś na własną ręke to jeszcze k🤬a wyskakują takie ciule z ula w necie i bronią pdfów no k🤬a. Co drugi złodziej w sklepie też niedorozwinięty? Gwałciciele też niedorozwoje? Muzułmanie niedoj🤬e też niedorozwoje? Ciekawe czy o którymkolwiek w sutannie złapanym byś powiedział że niedorozwój. Widać ten argument tyczy sie tylko pedofili łapanych na kamerkach.

Co do bicia, nigdy nie powiedziałem że to w porządku. Daje jako przykład ecpu, oni nigdy na nikogo ręki nie podnieśli.

Ponownie, ludzie biorą sprawy we własne ręce, i bardzo k🤬a dobrze.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-10-15, 2:37
trebor2709 napisał/a:

Mam nadzieję że ty ze swoimi preferencjami seksualnymi zostaniesz kiedyś dojechany przez Polskich łowców pedofili.Amen

"Amen" czyli typowy polski katolik
Zgłoś
Hades2613 2024-10-15, 12:39
W tył głowy, jest szansa że zostanie warzywem
Zgłoś
afrodyzjak 2024-10-16, 21:39
Gdzie jest ten nieletni chłopiec? Ja widzę debili po 30 stce napadający na kolesia w sklepie?
Zgłoś
Isha 2025-02-27, 1:39
Oby te małpy trafiły do więzienia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem