📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zimna zośka jeszcze przed nami a już warzywa sadzą...
Każdy ma w rodzinie, lub wśród znajomych kogoś, kto się zabił na motocyklu.
Nie widzę tu nic śmiesznego...
smc napisał/a:
Ja nie mam. Ale to nie zmienia faktu że jak by nie pajacował to by żył. A i dwa auta były by nierozjebane.
pęknięty rdzeń kręgowy.
lub kogoś kto się zabije
smc napisał/a:
lub kogoś kto się zabije
smc napisał/a:
Uwaga na nisko latające kwantyfikatory.
;>
SkoPio1 napisał/a:
Uwaga na nisko latające kwantyfikatory.
;>
Mogłobyś nie używać zwrotów, których nie do końca rozumiesz? Dało byś radę iść pobawić się matrioszkami i spuszczać lewakom powietrze z kół w wózkach inwalidzkich, ze swoimi homo-komunistycznymi przyjaciółmi jak siriuz?
10 lat jeżdżę i nigdy nie zrozumiem tej mody na pedalskie nakładki na kaski.
Mogłobyś nie używać zwrotów, których nie do końca rozumiesz? Dało byś radę iść pobawić się matrioszkami i spuszczać lewakom powietrze z kół w wózkach inwalidzkich, ze swoimi homo-komunistycznymi przyjaciółmi jak siriuz?
Skopio to zjeb, ale nisko latajace kwatyfikatory brzmia zajebiscie, po prostu jestes zbyt tepy aby polaczyc w spojna calosc dwie lekkie sugestie.
dun napisał/a:
Skopio to zjeb, ale nisko latajace kwatyfikatory brzmia zajebiscie, po prostu jestes zbyt tepy aby polaczyc w spojna calosc dwie lekkie sugestie.
Masz pojęcie o logice? Minimalne?
" W okresie od 1 czerwca do 13 września 2023 r. w 1076 wypadkach z udziałem motocyklistów śmierć poniosło 120 użytkowników tych pojazdów (113 kierujących i 7 pasażerów), a 1018 zostało rannych (910 kierujących i 108 pasażerów)" Stać nas na to, sam jeżdżę na motocyklu i nie zamierzam dołączyć do grona dawców ( moje organy się nie nadają), jedyny motocyklista z mojego otoczenia, który nie żyje, pierdolnął sobie w łeb z czarnego prochu. Niestety nie mam zdjęć.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów