📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Panie amerykański policjancie, przyjedź do Polski. Mamy tu takie miasto, dawną stolicę zresztą, oj miałbyś do kogo postrzelać
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Panie amerykański policjancie, przyjedź do Polski. Mamy tu takie miasto, dawną stolicę zresztą, oj miałbyś do kogo postrzelać
A może do Ciebie do Sosnowca?
Tam widać się nie pierdola. Jest zagrożenie, ostrzegają i następnie eliminują. Tylko pozazdrościć tak jasno sformułowanego prawa
kurwa mógł go postrzelić raz w nogę a nie wjebał do niego 5 kulek jak by dziurawił ser !
@up
A potem pojeba leczyć, sądzić, trzymać w pierdlu i karmić za hajs ludzi pracujących? Amerykanie nie są w ciemię bici, jak my. Prościej i pod każdym względem lepiej jest odjebać na miejscu.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A potem pojeba leczyć, sądzić, trzymać w pierdlu i karmić za hajs ludzi pracujących? Amerykanie nie są w ciemię bici, jak my. Prościej i pod każdym względem lepiej jest odjebać na miejscu.
@up w ameryce jest tyle pojebów ze jak by mieli każdego postrzelić i leczyć to by im wiezień i szpitali zabrakło. latwiej zagrożenie wyeliminować, prawo jest jasne ktoś się nie stosuje to jego problem.
To jest sprawiedliwość w najlepszym wydaniu.
Bardzo dobrze!
I kurwa pięknie, pięć strzałów z 9mm w pojebanego idiotę idącego z nożem na policjanta, dobra robota. O jednego debila mniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów