Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
25 lat
Uzasadnisz to ?
Bo dla mnie zero konsekwencji prawnych dla zwycięzcy. Walczą na jakiejś sali, w rękawicach, czyli po prostu ćwiczą sporty walki
Więc w grę, nie wchodzi tutaj zabójstwo czy pobicie
Oczywiście.
W każdym profesjonalny. podpisujesz oświadczenie, klub ma oc a trener uprawnienia. Wtedy jest ok.
Na dzikusa, a taa sytuacja ma tu miejsce, to niczym się nie różni od walki na ulicy.
Oczywiście.
W każdym profesjonalny. podpisujesz oświadczenie, klub ma oc a trener uprawnienia. Wtedy jest ok.
Na dzikusa, a taa sytuacja ma tu miejsce, to niczym się nie różni od walki na ulicy.
Wystarczy że jeden ćwiczył rok/dwa a drugi wreszcie wypełzł z piwnicy.. "No dawaj na sparing, dla jaj.. Nie będę bił mocno" Wchodzisz i typo Ci wypierdala buta z pół obrotu że mało Ci głowy nie urwie.. Za to powinny być konsekwencje karne normalnie, nie wiem jak jest w krajach trzeciego świata.
Wystarczy że jeden ćwiczył rok/dwa a drugi wreszcie wypełzł z piwnicy.. "No dawaj na sparing, dla jaj.. Nie będę bił mocno" Wchodzisz i typo Ci wypierdala " ŁOKCIEM " z pół obrotu że mało Ci głowy nie urwie.. Za to powinny być konsekwencje karne normalnie, nie wiem jak jest w krajach trzeciego świata.
Ale ta reanimacja nieprzytomnego wzorowa!
Myślałem, że kciuk wkłada mu w oczodół i jęzor wpycha do krtani 🤣
Oczywiście.
Nie masz racji. Ja 8 lat ćwiczyłem sztuki walki. Znam temat od podszewki
To nie jest sytuacja zabójstwa, bo o tym pisałeś (wyrok 25 lat) Nawet w restrykcyjnej pod tym kątem Polsce, typo nie poniósł by żadnych konsekwencji
Tylko dobrze skorumpowany adwokat jest w stanie wyciągnąć człowieka z kłopotów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów